2777
2789
عنوان

ازشیرگرفتن

82 بازدید | 16 پست

خانما من دخترمو ازشیر گرفتم یه سه شب شبا بهش دادم ولی دیشب دیگه کلا قطعش کردم خیییلی اذیت شد،به نظرتون دوباره بهش بدم؟باباش میگه بچه مریضه میشه بده بهش

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من که الان پنج شبه شبا میدم بهش تا سه شب دیگم احتمالا بدم شما تدریجی گرفتی یا یکدفعه ای؟ چند ماهشه؟

من یک دفعه روزا ندادم شبا دادم ولی به نظرم بچه داره اذیت میشه اینطوری،کلا دیگه ندم بهتره،من شب اول و دوم دوبار دادمش تو شب،شب بعد یکبار دادم،دیشب اصلا تدادم خیلی اذیت شد

شیر گرفتن روش خاصی که نداره عزیزم . من چون پسرم خیلی وابسته بود .مرحله به مرحله شیر شب رو گرفتم  دیگه کم‌کم شیرم هم خودش خشک شده بود . البته طول روز به هیج عنوان نمیدادم 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
من یک دفعه روزا ندادم شبا دادم ولی به نظرم بچه داره اذیت میشه اینطوری،کلا دیگه ندم بهتره،من شب اول و ...

اره دیگه اذیت میشن من دخترم تا صبح ده بار بیدار میشد برای شیر موقع خوابم فقط باشیر میخوابید برا همین اذیت میشه خیلی ولی خداروشکر دیشب خودش خوابید

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸
نصف شب بیدارنمیشه؟

چرا بابا من الان شیر شبشو قطع نکردم هنوز میدم میخوابه بعد مثلا یکبار هم دم صبح بیدار میشه ساعتای ۷ اینا اونجا که آجیره بهش نمیدم  پامیشه یه ربع گریه میکنه دوباره میخوابه انگار تو گیجی خوابش فقط میدم

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸