2777
2789

اصن نمیدنستم چی بگم داشتم دیوونه میشدم فقط گفتم مشاوره میخام گفت در چه زمینه ایی،حیف که خونه شلوغ بود ترسیدم کسی خبر دار بشه بعدش منم سریع قطع کردم

آقا هم هست دیگه بدتر بنظرتون میتونم مشکلاتمو حل کنه مثلا اولش افسردگی دوم خجالت کشیدنه سوم لکنت زبونم اینارو بگم اول یا نه یا از بابام بگم چقد وحشیه کتکم میزنه 😵😭 منو تو خونه حبس ابد کرده بعدشم مامانم که همه ی اتفاقا بخاطر اونه که سرم میاد بگم اینارو باید راحت باشم یا نه لطفاً بگید چکار کنم

واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو دیگه اگر با مشاور صحبت میکنی مشکلتو درست وکامل بگو تا اونم بتونه راه درست رو پیش پات بزاره من که اینجوری ام

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

اینا نیاز به درمان مداوم داره با یه مشاور همیشگی  ۱۴۸۰نمیشه برا اینا راه حل بگه چون اصوالا یا ممکنه مشاورت عوض بشه اکه هم مشاورت یه نفر باشه اصوالا تا سری بعدی که زنگ میزنی حرفاتو فراموش می‌کنه 

اما وقتی بری مرکز مشاوره حواسشون به روند درمانت هست

خواهر برادر داری؟ با اونام همینطوری رفتار میکنن

نه ببین اینا پسرا رو خیلی دوست دارن داداشام الان هر کدومشون موتور های گرون قیمت زیره پاشونن ماشین که ماله بابامه اونو زدن تیکه تیکه کردن انگار نه انگار براشون پاساژ گرفته 

کارت اعتباری که واسه من بدبخت خرج نمکنن داداشام فرت فرت 

تو کارتامون کلی پول هست بخدا واسه ما میگه برو پول نیس شما پولو میخای چکار شما مفتخرین شما فلانی بهمانی بابام زن داداشممو با مامانش تکه می‌داشت همش مارو به میکرد شما هیچی نیستین جوری مارو خوار دلیل میکرد که نگم براتون یه 

اینا نیاز به درمان مداوم داره با یه مشاور همیشگی  ۱۴۸۰نمیشه برا اینا راه حل بگه چون اصوالا یا م ...

اره واقعا ۱۴۸۰ جواب نمبده یه مشاور دیکه زنگ زدم 

ترجیحا با خانم مشاوره بگیری خیلی بهتره . شماره خانم دکتر سراوانی و دارم استاد دانشگاهه اگه خواستین ...

باشه باشه از خدامه بخدا کلی دعات میکنم درخواست بدم

1480؟؟  یا کلینیک ؟؟ تلفنی که آدم راحت تره تا حضوری ولی انتخاب یا صحبت کردن احتمالا سخت ب ...

اره ولی من شرایط بیرون رفتن رو ندارم نمیذارن برم بیرونم 

من یواشکی تو دستشویی رفتم که کسی متوجه نشه 

بگو دیگه اگر با مشاور صحبت میکنی مشکلتو درست وکامل بگو تا اونم بتونه راه درست رو پیش پات بزاره من که ...

باشه مثلا شما چی گفتی از کجا شروع کردی 

اگه نمیخوای بگی،چرا مشاور گرفتی؟

میترسم یه وقت بگه نمیتونم مشکلتون حل کنم بعدشم من تو دستشویی بهش زنگ زدم هیچکی منو درک نمیکنه