2777
2789
عنوان

شیر بچه 16ماهه

93 بازدید | 16 پست

سلام خانما.

یه سوال داشتم میخواستم بدونم در طول روز به بچه هاتون چند سی سی شیر خشک میدین دخترم بخاطر رفلاکسش اصلا شیر دوس نداره همش دارم به زور شیر میدم خسته شدم خودمم دیگه کلا شیر اهمیت داره ؟چون احساس میکنم شیر نیمخوره رفلاکسش کنترله غذاهم بهتره میخوره مثلا یکبار در طول روز بنظرتون کافیه

نه به بچه باید بیشتر غذا بدی بنظرم نمیدونم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای بچه بالای 1 سال اولویت غذا هس، بعد شیر... ینی غذابیشتر از شیر باید بخوره

اگه خوب غذا میخوره که چه بهتر

ولی راجب تعداد وعدش از دکترش بپرس چون رفلاکس هم داره

چون هنوز هم به شیر احتیاج داره

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
من تجربه شیر خشک ندارم ولی یکسال به بعد میگن بستگی به طلب بچه داره . بازم با یه پزشک مشورت کن بهتره

مشورت کردم میکه شیرم بده ولی دهتر من بهاطر اعتصاب شیر کرده تز ۴ماهگی با سرنک شیر میخوره

والا بچه ی من ۱۳ ماهشه غذانمیخوره دقم کرده .بچه ی شما هرسه وعده غذا میخوره

اره من میدم ادایی هست مثلا دهنش سفت میگیره یا بیرون میریزه ولی بازم میشینم پاش با بازی بهش میدم ولی شیر دیگه واقعا خودمم خسته شدم میکم کاشکی میومدم تعداد وعده های غذاییش بیشتر کنم شیر رو فقط در طول  روز یکبار۴۰۰سی سی بدم

اره من میدم ادایی هست مثلا دهنش سفت میگیره یا بیرون میریزه ولی بازم میشینم پاش با بازی بهش میدم ولی ...

یهو ۴۰۰ سی سی میدی

اینحوری چن ساعت طول میکشه

من بچمو شیرگاو میدم ۶۰ سی سی میخوره دیگه تحمل نداره شروع میکنه ب فضولی

اره من میدم ادایی هست مثلا دهنش سفت میگیره یا بیرون میریزه ولی بازم میشینم پاش با بازی بهش میدم ولی ...

واییی اینم دهنشو سفت میکنه گاهی همینحوری تو دهنش نگه داشته داره لقمه دیگم ک میبرم دهنشو بازمیکنه اونم نگه میداره بعد یهو همه رو میریزه بیرون🥴🥴🥴

جدیدناهم ک فقط ماست میخوره

یهو ۴۰۰ سی سی میدی اینحوری چن ساعت طول میکشه من بچمو شیرگاو میدم ۶۰ سی سی میخوره دیگه تحمل نداره ش ...

۱۲درجه من آب کمتر میریزم شیر بیشتر چون نمیخوره شیر مثلا ۸تا آب ۱۲تا شیر

واییی اینم دهنشو سفت میکنه گاهی همینحوری تو دهنش نگه داشته داره لقمه دیگم ک میبرم دهنشو بازمیکنه اون ...

بچه ای که غذا نمیخوره مادر رو پیر میکنه من واقعا پیر شدم از بس شور میزنم 

یهو ۴۰۰ سی سی میدی اینحوری چن ساعت طول میکشه من بچمو شیرگاو میدم ۶۰ سی سی میخوره دیگه تحمل نداره ش ...

بعد حتما بچه شما رفلاکس نیست دختر من بهاطر رفلاکسش فاصله غذاهاش باید زیاد باشه یعنی صبخانه میذم بعد میره تا ۳ساعت بعد