2777
2789
عنوان

چ کار کنم

86 بازدید | 12 پست

نزدیک ۳ تومن ب خواهرم قرض دادم پولش دست مامانمه  و اون داد ب مامانم  خب 

بعدش منم دلم سوخت از مادرم چون وضعشون خوب نبود نگرفتم الان مامانم میگه با دادوبیداد دست ما ندادی درحالی ک پیرینت مشخصه 

از پارسال ارزش پولم نصف شده چجوری بگیرم بابام میگه پرینت رو بیار قبوله ولی مامانم برای اینکه مثل همیشه حقمو بخوره جیغ جیغ میکنه 

و میگه فک کن شوهرت مفتی داده ب داداشش

بخدا اصلا چیزای که اتفاق میوفته باورش برام سخته. چقدر دارم تاپیک می‌بینم که مادر پدرا دارن پولای بچه‌شونو می‌خورن!!!!!! به کجا رسیدیم که پدر و مادری که باید جونش رو واسه فرزندش بده پولش رو می‌خوره. 

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا اصلا چیزای که اتفاق میوفته باورش برام سخته. چقدر دارم تاپیک می‌بینم که مادر پدرا دارن پولای بچه ...

آره بخدا 

مامانم بهونه میکنه پولتو رو زده ب حساب برادر شوهرت برادرشوهرم حسابش مشخصه 

اما دست مادرمه پرینت هم هست چجوری حقمو بگیرم کلا با دعوا حق آدمو نمیده 

اگه وضعشون خوب نیست نگیر پدرمادرته این همه خرج کردن برات از بچگی تا ازدواج و.. پس ۳ تومن چیزی نیست ب ...

وضعشون توپه پولدار گدا اند 

خونه زمین هرچیزی دارن اما خسیس ترین 

پول نقد نگه نمیدا ن تا پول میاد ی چیزی میخرن 

آره بخدا  مامانم بهونه میکنه پولتو رو زده ب حساب برادر شوهرت برادرشوهرم حسابش مشخصه  اما ...

اگر واقعا اونقدر احتیاج نداری و می‌دونی خانواده‌تم اذیت می‌کنن تا بدن بنطرم قیدش رو بزن چون اصلا نمیارزه روح و روانت داغون می‌شه. ولی دیگه هیچوقت اینکار رو نکن.

اگرم مهمه پوله برات فکر کنم تنها راهش اینه هرروز پیله بشی یا نقطه ضعف خانواده‌ت هرچی هست دست بذاری رو همون 

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.
به خواهرت که قرض دادی به اون بگو بره بگیره 

اون رفته خارج 

وازمادرم بدتره با شوهرش دس ب یکی میکنه  

ازگردنش ما رو وا میکنه

البته الانم باهاش قهرم 

مثلا چجوری نقطه ضعف میشه ی مثل بزنی 

نقطه ضعف هر پدر و مادری یه چیزیه دیگه بگرد ببین نقطه ضعف مادر تو چیه، مثلا بعضیا میگن ابرومون نره، تو بگو اگر‌پولمو ندی به فلانی می‌گم، بعضیا میگن مثلا با شوهرت دعوات نشه، توی هی بگو شوهرم دیگه باهام حرف نمی‌زنه، یکی مثلا نقطه ضعفش اینه یکی هرروز بره خونه‌ش، هرروز بلند شو برو اونجا. نمیدونم اینا مثال بود دیگه یا تومه به شناخت خانواده‌ت ببین رو چی حساسن