2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقت کردین چقد‌سر تولد و روز زن و فلان مناسبت و ولنتاین اوقات خودمون و زندگیامونو تلخ مبکنیم با این شرایط اقتصادی همین که زندگی رو‌میچرخونن سخته.منم‌ روز زن همه رو شوهرم یادش بود تبریک بگه ولی به‌من نگفت البته روز قبلش گفت هر‌چی دوست داری میخرم سرویس نقره واینا .من برا تولدم هرسال‌ طلا و گل میخره گفتم برا تولدم گرفتی کادو نمیخام ولی ابریکه رو نگفت ناراحت شدم هیچی هم نگفتم بهش ها.ولی یرا روز مرد کادو دادم بهش و تبریکم گفتم بعدم‌گفتم تو چرایادت رفت بهم تبریک بگی؟🤣🤣🤣البته بیچاره واسه تولد من سنگ‌تموم میذاره من امسال تولدش جعبه ابزار و ابزارالات براش خریدم🤦🤦🤦از لحاظ قیمتی خیلی‌ تفاوته 

برا خودش ام‌کوشی گرفته بود کارتن گوشیش ‌برداشت گفت فردا میبرم میفروشم میارم‌میریزم‌تو‌شکم تو 

وای خدایی نصفه شبی از جون بدبخت چی میخواستی گناه داره این تولد و چرا انقد بزرگش میکنین چیز خاصی نیست ک 😐

💗

من اصن دیگ هیچی نمیخوااام فقط خوب بشم این سرفه از دنیا بیزارم کرده نمیزاره بخوابم بیچاره شدم دلم میخواد خودمو بکشم ای خذاااا کفر کنم خوبهههه؟؟؟؟اررررع چرا منو انقد آزار میدی 

💗
من اصن دیگ هیچی نمیخوااام فقط خوب بشم این سرفه از دنیا بیزارم کرده نمیزاره بخوابم بیچاره شدم دلم میخ ...

خانمی برا سرفه ریشه شیرین بیان و دم کن بخور یه روزه خوب میشی من پسرمو باهمین خوب کردم هر چی دارو بود بهش دادم جز این ریشه هیچ چیزی خوبش نکرد ،،

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»