2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودتو مشغول کن تا ب چیزایی ک حالتو بد میکنه فکر نکنی دوری کن از هرچیزی ک باعث حال بدته برگرد کارکن خرید کن برقص خوش باش تایم خالی نزار برای خودت ک ب چیزای منفی فکر کنی 

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔
چرا گلم چیشده

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم ، دوتا پسر کوچیک دارم حالا که اوضامون بهتر شده یه پوشالی میشه با فوت یکی از فامیلامون که جوون بود شوک بدی بهم وارد شد و گوش چپم یه ماهی بود درد میکرد میزد به ته حلقم سمت چپ دکتر اعصاب رفتم دارو داد خوب شدم حالا بعد از دوسال دوباره همون‌جوری شدم میترسم حالا که با سختیای زندگی کنار اومدم و همه چی خوب شد خدایی نکرده مریضی بدی داشته باشم همش به بچه هام فکر میکنم که چی میشن اگر من نباشم این فکرها داغونم کرده افسرده ام کرده، خسته شدم 😭😭😭

همسر آقا رضا

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم ، دوتا پسر کوچیک دارم حالا که اوضامون بهتر شده یه پوشالی میشه با فوت یکی ا ...

عزیزم پیش ی پزشک بهتر برو و تحت نظر باش 

خدارحمتش کنه عزیزتون رو

اما بااین ناراحتی ها و.... برنمیگرده ک 

به فکر بچه ها باش و غصه نخور زندگی کن 

برو مسافرت 

کتاب بخون 

نقاشی کن 

مهمونی برو 

یجوری خودتو شاد کن 

زندگیت شاد بشه و از این کسلی در بیاد 

میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
تو زندگیم خیلی سختی کشیدم ، دوتا پسر کوچیک دارم حالا که اوضامون بهتر شده یه پوشالی میشه با فوت یکی ا ...

همسرم یه آدمیه که اصلا نمیتونم باهاش درد و دل کنم خیلی عصبیه ، ده سال فقط با گریه و غم و غصه گذشت، نمی‌گم روزای خوب نداشتم ولی انگشت شمار بودن

همسر آقا رضا

عزیزم پیش ی پزشک بهتر برو و تحت نظر باش  خدارحمتش کنه عزیزتون رو اما بااین ناراحتی ها و.... ب ...

دکترا گفتن از اعصابه نمی‌خواد الکی بری ام آر آی ولی من میترسم ، انگار ترس تو زندگیم بهم غلبه کرده 

همسر آقا رضا

دکترا گفتن از اعصابه نمی‌خواد الکی بری ام آر آی ولی من میترسم ، انگار ترس تو زندگیم بهم غلبه کرده&nb ...

پس برس به اعصابت 

اعصابت رو اروم کن 

به چیزای منفی فکر نکن 

میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️