2777
2789

بعد هفت سال هنوزم دلتنگش میشم 

البته اینکه فامیلیم وهی حرفش میشه یا میبینمشم بی تاثیر نیس

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر سخت  

اهوم🫠💔 سخترش اینه بدونی اون دوست نداره بهت فک نمیکنه دلتنگت نمیشع🙂

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

۳ ماه تموم کردیم هنوز دلتنگشم با اینکه خودم تموم کردم هرروز تو فکرشم

تازه اولاشه هنو باید بکشی😅💔

۶ سال گذشته

۲ ساله متاهلم 

اما هیچوقت فراموشم نمیشه

حتی محض اطلاعت بگم الان یهو خاطراتش و فکرش اومد تو سرم و خوابو ازم گرفته

عشق فراموشت نمیشه ذهنتم بخواد فراموش کنه، قلبت چیزیو ک حس کرده رو محاله یادش بره.

من حال و اوضاع روحی اون ادمو از همون اول حس میکردم حتی اگر هزاران کیلومتر از هم دور بودیم‌

باهم تلپاتی داشتیم و انگار بهم وصل بود

الانم میدونم ی وقتایی ک فکرش عجیب به روح و قلبم نفوذ میکنه و ولم نمیکنه قطعا یا مشکل داره یا حالش بده ک حال من گرفته میشه

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

با اینکه خودم تموم کردم چون ب دردم نمیخورد ولی هشت سال باهاش بودم الان گاهی خوابش میبینم تا دو روز ب شدت دلتنگش میشم

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
۶ سال گذشته ۲ ساله متاهلم  اما هیچوقت فراموشم نمیشه حتی محض اطلاعت بگم الان یهو خاطراتش و فک ...

وای من تک تک کلماتتو حس کردم عین من

من ۴ ساله متاهلم…

من عاااشق زمستونم❤️
۶ سال گذشته ۲ ساله متاهلم  اما هیچوقت فراموشم نمیشه حتی محض اطلاعت بگم الان یهو خاطراتش و فک ...

منم تله پاتیم شدیده ولی وقتایی ک انرژیم زیاده حس میکنم اون یکم چسیه حالش😅😂

تازه اولاشه هنو باید بکشی😅💔

واقعا دارم اذیت میشم 

گاهی حس میکنم با این شرایط دیگه هرگز نمیتونم هیچ مردی رو دوست داشته باشم 😄

عشق اولم بوده اونم نه تو بچگی تو ۲۱ سالگی 

وای من تک تک کلماتتو حس کردم عین من من ۴ ساله متاهلم…

خیلی سخته

الان خوابم میاد 

صبحم باید برم سرکار ولی قلب و روحم دنبال گمشده ایه ک سالهاس نیستش و قرارم نیست ک باشه و نباید هم باشه

نمیتونم بخوابم چون میدونم ی چیزی هست ک اینجوری یهو حسش میکنم و روحمو مثل جذام میخوره

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒