2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اون خوبه ولی نمیشه همیشه استفاده کرد آخه مادرتون خوب شدن

دکتر به مادرم گفته  روشهای مختلف رو امتحان کنه . مثلا یه روز تخم شربتی و انجیر خیس خورده و ‌.... یه روز پیدرولاکس یه روز شیاف لاکساتور و ..... 

بله خداروشکر بهتره 

دلیلش رو هم باید متوجه بشید ها . اینم مهمه . یعنی اینکه چرا یبوست دارید ، مثلا مادر من کم کاری شدید تیرویید داره. دوز قرص تیروییدشو دکتر برد بالا و رژیم غذایی و مواردی که گفتم و رعایت کرد خیلی بهتر شد 

دکتر به مادرم گفته  روشهای مختلف رو امتحان کنه . مثلا یه روز تخم شربتی و انجیر خیس خورده و ‌... ...

خدارو شکر دلیللش که من فک کنم التهاب روده دارم البته اکثرا اسحال میشن از التهاب شانس من یبوست شده

دکتر به مادرم گفته  روشهای مختلف رو امتحان کنه . مثلا یه روز تخم شربتی و انجیر خیس خورده و ‌... ...

خانمی برای اینکه ازمایش تیروئید بدیم دکتر غددباید بریم؟ الان هزینه ازمایش چقدره 

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

خانمی برای اینکه ازمایش تیروئید بدیم دکتر غددباید بریم؟ الان هزینه ازمایش چقدره 

هر دکتری می‌تونه بنویسه براتون الزاما غدد نباید باشه ، برای نشون دادن ببرید غدد .

والا بستگی به شهر و بیمه و آزمایشگاه و ....داره 

اگر تهران تشریف داشته باشید بیمارستان هاشمی نژاد هم خیلی دقیق هست و هم ارزون . کل چکاپ با تامین اجتماعی حدود ۱۲۰ تومن در میاد 

اره من دارم از وقتی ک رفتم باشگاه تحرکم زیاد شده خوب شدم

قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌

هر دکتری می‌تونه بنویسه براتون الزاما غدد نباید باشه ، برای نشون دادن ببرید غدد . والا بستگی به شهر ...

خیلی ممنونم اره تهرانم بیمارستان بهارلو نزدیکه بازم مرسی

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵