2777
2789
عنوان

دوستم رو نفرین کردم بچش مرد

550 بازدید | 34 پست

باعث شد ایندم خراب شه 

باعث شد یکی بیاد سو استفاده کنه ازم 

به خودش نگفتم  ولی  قبل خواب ماه پیش گفتم اگر اون مقصر این ماجراس داغ عزیز ببینه 

بچه ی دو روزش امروز مرد

کاش نفرینش نمیکردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو که دروغ میگی😑😑

من خبر ندارم ایشون چه کار بدی درحقت کرده ولی نفرینت اصلا خوب نبوده. کلا با نفرین کردن مخالفم

فقط باید واگذار کنی به خدا

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

میتونی خودتو ببخشی؟ 

طعنه نمی‌زنم ها جدی برام سواله که آدمهایی که به نفرینشون میرسن میتونن خودشونو بعدش ببخشن و آروم میشن واقعا؟!

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مگه چیکار کرده بود که مستحق این نفرین بود؟

حالا با داغدار شدنش شما آروم شدی؟

وای بر ما آدما🥺

خدایا هیچوقت به حرف بنده هات نکن،خودت هرکاری صلاح میدونی انجام بده

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎

يني شما خودت كوچك ترين دخالتي تو ايندت نداشتي ؟

ثانيًا اگر نفرين گيرا بود هيچ كس زنده نبود خصوصا تو ايران 

پس لطفا جهان سومي نباشيم 

یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....
میتونی خودتو ببخشی؟  طعنه نمی‌زنم ها جدی برام سواله که آدمهایی که به نفرینشون میرسن میتونن خود ...

به نفرین که نمیرسن

اگه به این راحتی نفرین جواب میداد که الان آدمایی که میدونیم کی ان هرکدوم به یه مرگ فجیع مرده بودن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه