2777
2789

شما با رفیقی که خیلی سرده و از اون دسته ادماست که تا وقتی بهش پیام ندی بهت پیام نمیده چیکار میکنین؟  براش اهنگ میفرستادم باهاش از همه چیم حرف میزدم اما هیچی بهم نمیگه چند وقت پیش تولدشو تبریک گفتم براش کادو خریدم اما هنوز ندیدمش که بهش بدم بهش گفتم با ذوق کادو چی گرفتی گف یع چیزایی...  باهاش رفت امد خانوادگی دارم اما توی جمع پیشم نمیاد قدیما همش میگفتم بیخیال من بهش پیام میدم من ک دوسش دارم اما خسته شدم غرورم شکسته شد هیچی بهم نمیگه باهام حرف نمیزنه احساس میکنم اویزونشم ۲۹ روز پیش بهش پیام دادم خودم حالشو پرسیدم سرد جواب داد با خودم گفتم دیگه تصمیم میگیرم بهش پیام ندم تا ببینم یادم میکنه یا نه همزمان باهام انلاینه اما انگار نه انگار واقعا برام سخته بعد ۴ سال رفاقت اینطوری باهام رفتار بشه خیلی دلشکسته شدم بعضی وقتا باخودم میگم یعنی دلتنگم نمیشه؟  من براش جونمم میدادم واقعن 😔🖤

بهترین راه احترام گذاشتن ب خودتون و قطع ارتباطه

یعنی انقد بهم نامردی شده؟  جالب اینجاس که امشب به خاهرم گفته زهرا دیگه بامن حال نمیکنه باهام قهره خب بگو احمق مگه من خاستم اینطوری بشیم؟  ادمی ام ک صدمو میزارم برا طرفم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی انقد بهم نامردی شده؟  جالب اینجاس که امشب به خاهرم گفته زهرا دیگه بامن حال نمیکنه باهام قه ...

برا هر کس همونقدری ک هست باید بود بیشتر از خودت مایه بذاری بی ارزشت میکنن

برا هر کس همونقدری ک هست باید بود بیشتر از خودت مایه بذاری بی ارزشت میکنن

حرفت خیلی درسته ولی من واقعن دوسش دارم دلم براش تنگ میشه انقدر زل میزنم به پروفایلش اما به عنشم نیست