2777
2789
عنوان

صاحب خونه بکَن

108 بازدید | 8 پست

بچه ها من پارسال با دوتا دختر دیگه یه خونه رو اجاره کردیم. طبقه پایین ما یه پیر مرد زندگی میکرد و ماهم پول برق و گاز و آبش رو دادیم. وسط سال حموم نم داد من از هرکی پرسیدم گفت وظیفه تعمیر خونه وقتی خونه نم میده ب عهده مالک هست. ب صاحب خونه ک گفتیم مرد. میخواست سکته کنه من دیدم دوتا هم خونم حالیشون نیست داره میکنه تو پاچشون و دادن گفتم ارزش نداره منم میدم نفری یه تومن واسه ی گچ کاری و دوغاب پاشی دادیم. 

حالا پول گاز اومده . من گفتم دیگ من سهم این پیرمرده پایین رو نمیدم. این باز مرد. داره سکته میکنه. حالا کل سهم پیرمرده ک من باید بدم ۱۰۰ تومن میشع. گفت حالا ک نمیدی بالکن هم نم داده ب خاطر اینک کولر روشن کردین و نفری ۶۰۰ باید پول تعمیر بالکن بدین. من دیگ زورم میاد بدم. هم اون ۱۰۰ تومن سهم پیرمرده هم ۶۰۰ تعمیر نم بالکن از کارشناسم پرسیدم گفت تعمیر نم بالکن با مالکه 

بیاین بگین چ کار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صاحبخونه‌ها بلانسبت خیلیا خیلی لاشی شدن یه عفریطه صاحب خونه‌ی ماس باورت میشه برجی ۱۲ میلیون داره کرایه میگیره ولی واسه بیست هزارتومن آبونمان تلفنثابت اومد در خونمون

پریروزا کف آشپزخونه نم میداد پایین ۸۰۰ دادیم فنر انداختن کثافت ازگل گفت من نمیدم 

بعد ما که میخواستیم بییایم اینجا خونه رو رنگ کرد میخواست پول رنگ اتاق خواب رو از ما بگیره کثافت عوضی

شما نباید بدین هرچی گفت زیر بار نرید

منم شوهرم گفت یه جوری این پول رو از حلقومش میکشم بیرون نمیذارم قصر در بره

اول کار که خونه از صاحب خونه تحویل میگیری ، تا نهایت یه ماه اول ، اگر خونه مشکلی داره پای صاحب خونست

وگرنه یه سال بشینی و بعد سقف نم بده به صاحب خونه بگی بیا تعمیر کن ، بنظرم صحیح نیست 

بابت بهای گاز و آب و... ،اصلا سهم قبض اون پیر مرد ب شما ربطی نداره، پرداخت نکنید 

اول کار که خونه از صاحب خونه تحویل میگیری ، تا نهایت یه ماه اول ، اگر خونه مشکلی داره پای صاحب خونست ...

یکسال نه جریان نم برای زمانیه ک ۵ ماه تو خونه بودیم کلا هزینه تعمیرات اساسی ب عهده مالکه