من خودم اینجوری درست میکنم تو قابلمه کمی اب میریزم به اندازه ای که بتونم باهاش سوپ درست کنم البته اب مرغ من همیشه غلیظ ترمیشه توش فلفل دلمه ای پیاز هویج و گوجه فرنگی درسته میریزم و نمک بعدهم کف روی مرغ رومیگیرم مرغ که اب پز شد. زعفران اب کرده رو با ابلیمو میریزم روش و کمی روغن یکم بااون تف میدم بعد شعله رو خاموش میکنم ومیذارم بمونه..کمی هم اب مرغ میریزم توش که با زعفران مرغ هاتوش غوطه روباشن بعد یه ساعت حسابی مرغ ها هم طعم و هم رنگ زعفران رومیگیره میذارم رو حرارت تا جابیوفته و ابش بره