2777
2789
عنوان

کسی بوده تو بزرگسالی زبان سختی

57 بازدید | 11 پست

رایاد بگیره البته غیر انگلیسی

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

اره زبان ژاپنی تو بزرگسالی یاد گرفتن دوستای دورم. اتفاقا تو هر زبان به طور متوسط ۲۰۰۰ الی ۳۰۰۰ لغت هست ک کافیه ۲ سال فشرده براش زمان بزاری یاد میگیری

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگسالی دقیقا چه سنی منظورته ؟

20به بالا

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
بله خود من زبان آلمانی رو که سختم هست یاد گرفتم 

فرانسوی و روسی به نظرتون کدوم سخت تره؟

باید حتما کلاس رفت یا میشه بافیلم و اینا پیش رفت؟

شما چند سالگی یاد گرفتید؟

فرانسوی و روسی به نظرتون کدوم سخت تره؟ باید حتما کلاس رفت یا میشه بافیلم و اینا پیش رفت؟ شما چند س ...

من آلمانی رو ۲۵ فرانسه رو ۲۹ یاد گرفتم 

فکر میکنم روسی سخت تر باشه چون  شنیدم جزو زبون های سخته 

اگر فردی هستین که روزانه حداقل یه ساعت خودتون میدونین بهتره خودخوان با فیلمای آموزشی شروع کنین وسطشم فیلم ببینین برا تقویت 

ولی من خودم کلاس رو ترجیح میدم چون قاعده مند همه چی یاد میگیری در کنارم فیلم می‌دیدم برا تقویت 

من آلمانی رو ۲۵ فرانسه رو ۲۹ یاد گرفتم  فکر میکنم روسی سخت تر باشه چون  شنیدم جزو زبون ها ...

ممنونم خدا خیرتون بده