گل_نرگس_شمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2647 عنوان دکتر اسلامپ🥹😍 2485 بازدید | 23 پست چرا انقد شیرینه این سریال..همش قلبی قلبی میشه چشا وقت نگاه کردنش دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین» 1402/11/29 | 01:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_نرگس_شمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2647 من میبینم یاد شوهروبچه دختره میفتم چرا🥲😂 دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»
گل_نرگس_شمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2647 واقعا؟ ببینمش؟ من ک هرهفته منتظر شنبه یه شنبه م یا بیاد قسمت جدید دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»
گل_نرگس_شمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2647 هیچجوره نمیتونم شیپشون کنم این دوتارو🤷🏿♀️ خب انصافا بازی جفتشون خوبهپیشینه خونوادگیشونو فراموش کن😄🙃😁 دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»
18diba عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 1995 خب انصافا بازی جفتشون خوبه پیشینه خونوادگیشونو فراموش کن😄🙃😁 بازیشون که اره فنشونم من اصلاولی خب چه میشه کرد😐😂حس میکنم واقعی نی فیلم😂
گل_نرگس_شمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2647 بازیشون که اره فنشونم من اصلا ولی خب چه میشه کرد😐😂 حس میکنم واقعی نی فیلم😂 تا مدتها به پارتنر های سونگجونگ کی این حسو داشتم..هیشکی براش کافی نبود ب نظرم🥲😂 دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»
18diba عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 1995 تا مدتها به پارتنر های سونگجونگ کی این حسو داشتم..هیشکی براش کافی نبود ب نظرم🥲😂 لعنتی خیلی کراشه😬
گل_نرگس_شمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2647 لعنتی خیلی کراشه😬 😄🙈اره لامصب دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»
گل_نرگس_شمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2647 🥹😭😭فقط امروز وای خیلی گریه ای بوووود🥹🥹🥹 دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»
dokhtareashayer۱۳۶۴ عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 1376 عزیزم برام نوشتی از داداشت مشورت بگیریعنی چیکار کنمچه جوری از سوال کنم چی بپرسم
گل_نرگس_شمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2647 عزیزم برام نوشتی از داداشت مشورت بگیر یعنی چیکار کنم چه جوری از سوال کنم چی بپرسم بهشون بگو داداش جان اگه فکر میکنی همسرت توقع کادو یا چشم روشنی ای داره و اگه نگیریم ممکنه بعدا ناراحت شه بهم بگو..از داداشت در خلوت بپرسی صادقانه جواب میده و هیشکی مث ایشون همسرشو توقعاتشونو نمیشناسه دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»