2777
2789
عنوان

توروخدا برام دعا کنید

82 بازدید | 20 پست

توروخدا واسم دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه 😭

خیلی حالم بده 

هرکی دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم😭

زندگیم داره خراب میشه توروخدا خیلی دعام کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کردم عزیزم انشالله مشکلتون حل بشه

ممرسی عزیزمم 😭😭😭😭انشاالله فردا خبرای خوش بشنوم انشاالله زندگیم اروم بگیره همش افتادیم رو خط اختلاف و بحث و مشکل 😭

ممرسی عزیزمم 😭😭😭😭انشاالله فردا خبرای خوش بشنوم انشاالله زندگیم اروم بگیره همش افتادیم رو خط اختل ...

تو همه زندگی ها این اختلاف و بحثا هس ،هممون این روزارو داشتیم ،توکل ب خدا ،انشالله این روزاتون ب خوشی ختم بشه

تو همه زندگی ها این اختلاف و بحثا هس ،هممون این روزارو داشتیم ،توکل ب خدا ،انشالله این روزاتون ب خوش ...

قریونت برم اخه چند ماه مونده به عروسیم الان من باید حالم خیلی خوب باشه ذوق عروسیمو داشته باشم ولی از شدت مشکلات هرروز حالم بدتر و بدتر میشه😭

قریونت برم اخه چند ماه مونده به عروسیم الان من باید حالم خیلی خوب باشه ذوق عروسیمو داشته باشم ولی از ...

من خودمم دم عروسیم خییییییلی مشکلات داشتم ،اونقد زیاد ک تو آرایشگاه گریم میگرف ،خدا بزرگه خودتو قوی کن ،واقعا تو زندگی جز خدا هیشکی رو نداریم

منم همین حالو دارم ذره ذره تموم جونم داره میره😭هیچی از زندگی نمیفهمم همش فکرم درگیر ه

منم همینجوریم بهم ریختم حالم خیلی بده در روز حدود چندبار حمله پانیک بهم دست میده و خوب تو تاپیک قبلیم چند تا راهکار دوستان بهم گفتن.باید ارتباطتو با خدا قوی کنی با خدا از مشکلاتت صحبت کن و ذکر بگو یه چند تا دمنوش هم برای آرامشت بخور و برو با روانشناس صحبت کن ایشالا بهتر میشی❤️🤲