2777
2789

ببین روحیت چطوره..

چه رشته ای دوست داری...علاقه مهمه وگرنه ولش می کنی.

دوست داری کارای گروهی انجام بدی یا دوست نداری کسی زیاد بهت امر و نهی کنه..اگه کارای شخصی رو می پسندی برو فرهنگیان یا تغذیه یا کارشناس صنایع غذایی یا پزشکی یا دارو..دندون....اگه کارای گروهی دوست داری برو پرستاری..مدیریت..امور اداری...

ببین درسای اون رشته ای که انتخاب می کنی چی هستن..من رفتم مدیریت بدون این که بپرسم چه درسایی دارن‌.بعد فهمیدم حسابداری مدیریت داره خشکه..دوست نداشتم...بعد مجبور شدم برا ارشد تغییر بدم..

ببین بازار کارش چطوره..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چند تا رشته میگم ببین به کدوم علاقه داری بیشتر  حقوق روانشناسی زبان انگلیسی کشاورزی ادبیا ...

روانشناسیو دوست دارم البته نه با شدت زیاد شخصیت مهربونی دارم ولی زودجوشم دلم نمیخاد شبیه روانشناسای روانی بنظر بیام😭😂 تازه زندگی خودمم پر از محدودیته و چالشه حس میکنم صلاحیتشو ندارم نقاشی مثلا دوست دارم ولی نقاشیو بازیگریو کلا رشته های هنری اینا بیرونم میتونم کلاس برم ... نمیدونم چیکار کنم واقعا

هر رشته ای بری سختی خودشو داره و تلاش می خواد...

میدونم سختی داره ولی واقعا رشته های ک زیر شاخه تجربی هستنو علاقه ندارم بهشون خب این سختیشو دوبرابر میکنه نمیکنه؟ برای موقعیت اجتماعی مهم هستا ولی خب چطور میتونم رشته ای ک دوسش ندارمو تحمل کنم اخه دبیرستان من خیلی بهم سخت گذشت نمیخوام دانشگاهم اینطور بشه ... 

روانشناسیو دوست دارم البته نه با شدت زیاد شخصیت مهربونی دارم ولی زودجوشم دلم نمیخاد شبیه روانشناسای ...

روانشناسی خیلی خوبه که.نه منم اتفاقا روانشناسی خیلی دوست دارم ولی میخوام مترجمی زبان بخونم چون مترجمی رو خیلییی بیشتر دوست دارم،قبلا منم مثل تو فکر میکردم که اگه روانشناس میشدم خودم روانیم😂چون مشکل دارم تو زندگیم ولی این مشکلات حل میشه،اگه به این رشته علاقه داری به این چیزا اصلا فکر نکن و برو بخونش شغلم براش پیدا میشه 

میشه برام یه صلوات بفرستید؟خیلی ممنونم♥️
میدونم سختی داره ولی واقعا رشته های ک زیر شاخه تجربی هستنو علاقه ندارم بهشون خب این سختیشو دوبرابر م ...

درسته علاقه مهمه.‌خیلی مهمه پس تغییر فیلد بده

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
روانشناسی خیلی خوبه که.نه منم اتفاقا روانشناسی خیلی دوست دارم ولی میخوام مترجمی زبان بخونم چون مترجم ...

موفقیتتو ببینم عزیز دلم مرسی از راهنماییات یه علاقه کوچیکی دارم بهش فکر میکنم ... امیدوارم بتونم انتخاب خوبی کنم

موفقیتتو ببینم عزیز دلم مرسی از راهنماییات یه علاقه کوچیکی دارم بهش فکر میکنم ... امیدوارم بتونم انت ...

فداتشم چند سالته من تقریباااا😂۱۹

میشه برام یه صلوات بفرستید؟خیلی ممنونم♥️
فداتشم چند سالته من تقریباااا😂۱۹

من ۲۱ ام😂 میدونم الان پچمات میریزه ترم مهر ۴۰۳ ک ازاد ثبت نام کنم رفتم ۲۲ برای همین خیلیییی برام مهمه ک تو انتخابم اشتباه نکنم چون 3 سالو از دست دادم بخاطر یسری شرایطو مسائل