سلام دوستان من نیاز به درآمد دارم واقعا دارم دیونه میشم که حتی نمیتونم یه جفت کفش بخرم برا اینکه بخوام هر چیزی بخرم اونم با قیمتهای پایین نه بالا مثلا درحد۳۰۰تا ۵۰۰باید چقدر صبر کنم از صدتا چیز بزنم تا بتونم یه وسیله حالا یا براخودم یا خونمون و...بخرم خیلی چیزارم ک اصلا از آرزوهام حذف میکنم
۳۰سالمه و تو شهرستانی زندگی میکنیم که کار اصلا پیدا نمیشه منم بچه دارم و نمیتونم بذارمش پیش کسی
اکثر مردم شهرمون یا کارمندان یا مغازه دار نه کارخونه هست تو شهرمون نه تولیدی هیچی نیست همه خانوما هم خودشون تو خونه هامون هرچی بخوان میپزن نون و ترشی غذا خونگی و....یعنی میگم این ایده ها تو شهر ما جواب بده نیست
چندباری میخواستم کاراییکه بلدیمانجامبدیم ولی درآمد اولیه خیلی زیادی میخواست که ما نتونستیم از پسش بر بیایم و کلا کنارش گذاشتیم
دارم اینارو با جزئیات میگم ک قضاوت نکنید
من میتونم تبلیغات و...انجام بدم چون نمیتونم زیاد برم بیرون بخاطر دخترم... خواهش میکنم اگر کسی میشناسید که همچین چیزی بخواد منو معرفی کنید من واقعا به درآمد نیاز دارم دارم روانی میشم ک نمیتونم هیچی تهیه کنم برا خودم خواهش میکنم بیاین کمک کنید
یبار یه خانومی تو تایپیکهاشگفت برای یه طلافروشی استوری میذاره حقوق میگیره من هرچقدر بهش پیام دادم ک به منم معرفیش کنید نکرد و جواب نداد چون داشت میگفت به این پول نیاز ندارم و این حرفا