2777
2789
عنوان

کمک می‌خوام

62 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من نیاز به درآمد دارم واقعا دارم دیونه میشم که حتی نمیتونم یه جفت کفش بخرم برا اینکه بخوام هر چیزی بخرم اونم با قیمتهای پایین نه بالا مثلا درحد۳۰۰تا ۵۰۰باید چقدر صبر کنم از صدتا چیز بزنم تا بتونم یه وسیله حالا یا برا‌خودم یا خونمون و...بخرم خیلی چیزارم ک اصلا از آرزوهام حذف میکنم

۳۰سالمه و تو شهرستانی زندگی میکنیم که کار اصلا پیدا نمیشه منم بچه دارم و نمیتونم بذارمش پیش کسی 

اکثر مردم شهرمون یا کارمندان یا مغازه دار نه کارخونه هست تو شهرمون نه تولیدی هیچی نیست همه خانوما هم خودشون تو خونه هامون هرچی بخوان میپزن نون و ترشی غذا خونگی و....یعنی میگم این ایده ها تو شهر ما جواب بده نیست

چندباری میخواستم کاراییکه بلدیمانجامبدیم ولی درآمد اولیه خیلی زیادی میخواست که ما نتونستیم از پسش بر بیایم و کلا کنارش گذاشتیم

دارم اینارو با جزئیات میگم ک قضاوت نکنید

من میتونم تبلیغات و...انجام بدم چون نمیتونم زیاد برم بیرون بخاطر دخترم... خواهش میکنم اگر کسی میشناسید که همچین چیزی بخواد منو معرفی کنید من واقعا به درآمد نیاز دارم دارم روانی میشم ک نمیتونم هیچی تهیه کنم برا خودم خواهش میکنم بیاین کمک کنید

یبار یه خانومی تو تایپیکهاشگفت برای یه طلافروشی استوری می‌ذاره حقوق میگیره من هرچقدر بهش پیام دادم ک به منم معرفیش کنید نکرد و جواب نداد چون داشت میگفت به این پول نیاز ندارم و این حرفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمینی یاد بگیر از همین سایتا

یا مثلا محصولات ارایشی بهداشتی و...بیار بفروش 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

من میتونم تو مجازی کار انجام بدم اگر کاری میشناسید بهم بگید از این شرایط دربیام

گلم . ادمینی بلدی ؟ بزن تو دیوار شهرتون کلی درخواست میاد . برو اینستا ببین کی وضع پیجش خوب نیس برو بهش پیشنهاد ادمینی بده . من خودم ادمینم و درامد دارم . 

انلاینشاپم خوبه 

دختر خواهر شوهرم تو نیوشا عضو شده راست و دروغش پای خودش میگه ماهی پنج شش تومن فروش دارع