me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 عنوان قلمچی🥲 93 بازدید | 7 پست قلمچی برا نهم به درد میخوره؟درسم خوبه ، معدل هم تا الان ۲۰میخام ببینم تاثیری داره برا نهم قلمچی ثبت نام کنم؟کلا زیاد دربارش اطلاعات ندارم ، اگه دارین ممنون میشم بهم بگین وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 1402/11/29 | 00:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 ثبت نام کن حتما من ثبت نام نکردم پشت کنکور موندم🤧 ایشالا ک قبول میشینولی جدی تاثیر داره؟ وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 نه دهم به بعد برو چون نهم انتخاب رشتمه ، ینی بدرد نمیخوره؟ وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
سلبریتی00 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 3628 ایشالا ک قبول میشین ولی جدی تاثیر داره؟ خیلیهر کی از راهنمایی قلمچی بوده قبول شدهحتما با برنامه پیش برو و نذار درسات انباشته بشن
yal111 عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 3644 چون نهم انتخاب رشتمه ، ینی بدرد نمیخوره؟ نه اخه انتخاب رشته زیاد سخت نیست توهم که معدلت بیسته هرچی بخوای میتونی بری اصلا معدلت بالا۱۸ باشه همه جی میتونی بری فقط الکی پول خرج میشه واسه قلمچیولی واسه کنکورت حتما برو قلمچی
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 نه اخه انتخاب رشته زیاد سخت نیست توهم که معدلت بیسته هرچی بخوای میتونی بری اصلا معدلت بالا۱۸ ... عه خب باشه ممنون وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌