2777
2789

یا چیو میخوایین عادی سازی کنید؟ با هرچیزی ادم میتونه کنار بیاد هرچیزی جز این تاپیکای چرت ك فقط یه چیز و میرسونه!! 

+خدایاشکرت🤍

اگر نسبت به عملکرد کاربران سایت دغدغه داشتن موجه باشه؛ کاربرهایی که به طور مداوم و با رعایت نسبی قوانین سایت فعالیت می‌کنند و برای خودشون هوادار و حامی و دنباله‌رو دارند و مطالب ضداخلاقی رو شکلات‌پیچ ترویج و تایید می‌کنند بیشتر جای برخورد دارند تا اونهایی که یک مطلب مسخره و کاملا واضح جنسی نشر می‌دن و پنج دقیقه بعد خبری ازشون نیست.

اگر نسبت به عملکرد کاربران سایت دغدغه داشتن موجه باشه؛ کاربرهایی که به طور مداوم و با رعایت نسبی قوا ...

من دنبال این نیستم برای کسی حکم بپیچم اونم توی سایت عمومی با کاربرای مختلف اما این تاپیکایی ك  خیلیاشون به لطف نی نی یار بسته میشن ، واقعا مخاطب میگیرن و تاثیر میذارن بیشتر هم موضوع خیانت و مرتبط به اون...برام جای تعجب داره و موندم با چه فکری و هدفی همچین تاپیکایی میزنن 

+خدایاشکرت🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دنبال این نیستم برای کسی حکم بپیچم اونم توی سایت عمومی با کاربرای مختلف اما این تاپیکایی ك  ...

موافقم.

اگر مسوولین این سایت دغدغه اخلاقی داشتند می‌تونستند جلوی شکل‌گیری بحث‌هایی که از عنوان و توضبح اولیه‌ش معلومه غیراخلاقی و دارای اثر سوء هست جلوگیری کنن اما نه تنها اینگونه نیست که کلی مطلب نامناسب از سالها قبل موندگار شده و با جستجوی گوگل قابل دسترسیه که قطعا ازش بی‌خبر نیستن‌.

موافقم. اگر مسوولین این سایت دغدغه اخلاقی داشتند می‌تونستند جلوی شکل‌گیری بحث‌هایی که از عنوان و تو ...

دقیقا و چه ذهنایی که منتظر کوچکترین اطلاعاتی هستن برای الگو گرفتن.. چی بگم جز اینکه امیدوار باشم یکم جای بهتری شه هم این فضا هم خارج این فضا

+خدایاشکرت🤍