2777
2789

منم همین مشکلو دارم و دیگه کار از کار گذشته و نمیتونم کاری کنم جز اینه یا تحمل کنم یا بیخیال باشم 

واقعا سخته زندگی با این جور افراد 

خدا از مادرشوهرم نگذره یکسال اول ازدواج زندگیمو گرفت دستش و نذاشت تجربه زندگی دو نفره رو داشته باشم تا بهتر بشناسم 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین مشکلو دارم و دیگه کار از کار گذشته و نمیتونم کاری کنم جز اینه یا تحمل کنم یا بیخیال باشم&nb ...

خداازشون نگذره .من ک هیچوقت نمیبخشمشون.منم بچه دارم نمیتونم کاری کنم

منم همین مشکلو دارم و دیگه کار از کار گذشته و نمیتونم کاری کنم جز اینه یا تحمل کنم یا بیخیال باشم&nb ...

مجبور به تحمل نیستی ، درمان 

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند

اصلا جدایی پیشنهاد خوبی نیس اقدام به حل شدن مشکل کنید اگه حل نشد تیر آخر جدایی و طلاق اونم با مشورت تراپیست

بخوام درمان کنم اول باید مادرشو درمان کنم 

مگه با مامانش ازدواج کردی؟

رابطه خودت و اون ی سری حد و مرز داره و خط قرمز داره که حتی مامان خودت هم نباید این خط قرمز هارو رد کنه حتی از سر دلسوزی و حس مادرانه دیگه چه برسه مادر شوهرت، درمان شروع شه خودش اگه به این درگ نرسید جلسات رو ادامه بدید موضوعات دیگه رو هم حل کنید..

نه جدایی الان درسته نه تحمل چون مجبور نیستی تحمل کنی بانو :)

نمیاد

مشکل اصلی همینه🤦🏼‍♀️

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست