2777
2789
عنوان

بی محلی به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 17 پست
همین در نظرمه خودش متوجه تغییر رفتارم شده قبلا عاشقش بودم الان خودمم همین حس دارم که چقدر باهاش دیگه ...

دو راه بیشتر نداری یا به خودت میگی من نمیتونم تحمل کنم باید برم و شاد باشم با بچم، اونم هرکاری میخواد بکنه 

یا هم اگه نمیخوای جدا شی باد بمونی و این محیط دپرس خونتو برا خودت و بچت عوض کنی 

گوش تو رحم توست، هرچه بشنوی آبستن میشود و در زمان و فصلش به دنیا می آید! آنچه را گوش میدهید و آنچه را نشنیده میگیرید انتخاب کنید... 
چیکار کنم خب تازه به دنیا اومده تمام تلاشمو میکنم مراقبش باشم ولی خودم داغون شدم 

عزیزدلم چرا حال خوبتو به اون وابسته میدونی؟ باور کن تو یه انسانی یه آدمی اونم یکی از انتخابای تو زندگیته 

ببین تو زندگی چی حالتو خوب میکنه اون کارو بکن 

گوش تو رحم توست، هرچه بشنوی آبستن میشود و در زمان و فصلش به دنیا می آید! آنچه را گوش میدهید و آنچه را نشنیده میگیرید انتخاب کنید... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس ثبت نام کن دورهمی برو تو محیطای شاد باش، لحظه های خوب بساز با خودتو بچت، جای خالی اونو با بچت پر کن،

میدونم میدونم میدونم سخته خیلیم سخته ولی قبول کن ما زنا معتاد طرفمون میشیم پس باید این اعتیادو ترک کنی اونوقته ک میبینی بدون اینکه جدا بشی حالت خوب شده چون میفهمی اون انقدرام ک تو فکر میکنی خارق العاده و دوس داشتنی نیست 

تازه اونوقت با خودت میگی من عاشق چیه این بودم