امروز سر عکسی که تو اینستا گذاشته بود دعوا کردیم یعنی اخیرا خیلی دعوا داشتیم دیگه امروز گفت عکس پاک میکنم ولی دیگه نه با من غذا بخور نه با من بخواب نه کاری بهم داشته باش عین غریبه ها دعوامون شدید شد ظهر اومد خونه بالشت و پتوش رو برو اتاق درم بست خوابید میخوام سراغشو نگیرم میخوام برای خودم ارزش قائل باشم ولی میترسم رابطمون از اینم سرد تر شه چیکار کنم اینم بگم خیلی دوسش دارم ولی شدیدا با رفتارای اخیرش رو مخ میره
فضای مجازی دلیل خیلی از دعواهاس،وای کسی بهش معتاد شده باشه خیلی سخته کنار گذاشتنس،اگه برا کار و کسب بهش نیازی نداره سعی کن کلا حذفش کنه،ولی یه دفعه هم نمیشه،از دوری کردنم چیزی به دست نمیاری ولی بد عادتشم نکن هر دفعه تو بری آشتی چون همیشه ازت طلبکار میمونه چه مقصر باشه چه نباشه
عزیزم کسی ک بهت خیانت کرده رو میگی خیلی دوسش دارم؟ تورووووووخدااااااا به خودت بیا، سخته ولی شدنیه انقد بی تفاوت باش بذار ببینه بدون اون حالت خوبه خودتو وابسته و عاشق نشون بدی اون فکر میکنه چیه
گوش تو رحم توست، هرچه بشنوی آبستن میشود و در زمان و فصلش به دنیا می آید! آنچه را گوش میدهید و آنچه را نشنیده میگیرید انتخاب کنید...
عزیزم کسی ک بهت خیانت کرده رو میگی خیلی دوسش دارم؟ تورووووووخدااااااا به خودت بیا، سخته ولی شدنیه ان ...
همین در نظرمه خودش متوجه تغییر رفتارم شده قبلا عاشقش بودم الان خودمم همین حس دارم که چقدر باهاش دیگه حالم بده هر پیامی که بهش میاد هر زنگی که میخوره من حالم بد میشه با کوچکترین رفتارش حالم بد میشه خودش فهمیده چقدر نسبت بهش بی تفاوت شدم ولی بچه دارم چاره چیه