2777
2789
عنوان

هضانت فرزند

196 بازدید | 18 پست

دارم طلاق میگیرم و یه دختر دوساله دارم .۲۹ سالمه.شغل خوبی دارم (کادر درمان) میخوام حضانت کامل بلاعزل از شوهرم بگیرم ..البته بر خلاف نظر اطرافیانم ..میگن اگه بچه با تو باشه آیندت لطمه بدی میخوره 🙂نظر شما چیه؟ 

حضانت

دل همو نشکونیم   اینجا شاید کسایی باشن که زود ناراحت بشن :)                                                            کاربری دو نفره دوستان :) من و رفیقم (این کاربری برای اینه که راحت سوالایی که خجالت میکشه با اکانت اصلیش بپرسه و با کاربری من بپرسه  خلاصه راحت باشیم باهم:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر چطوری دلت میاد ی تیکه از وحودت رو بیخیالش بشی

اون بچه محبت مادری نبینه !دلت میاد

حرف اطرافیانت ول کن وقتی درامد داری خداروشکر

بچه رو نگهدار

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚

اینکه آیندت ممکنه لطمه بخوره درسته

اما نبردنشم آینده بچه رو ممکنه لطمه دار کنه

انتخاب با خودته ک کدوم برات مهمتر باشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
حتما بگیر مخصوصا ک بچت دختره  فکردی شوهرت مجرد میمونهدصدرصد زن میگیره  و نامادری معلوم نیس ...

بمیرم از بچم نمیگذرم هرگز .. جالبه از اطرافیانم کسایی بهم میگن بچتو بده پدرش که خودشونن مادرن

مادر چطوری دلت میاد ی تیکه از وحودت رو بیخیالش بشی اون بچه محبت مادری نبینه !دلت میاد حرف اطراف ...

نه من هرگز ازش نمیگذرم فقط خواستم ببینم بقیه توی این شرایط چیکار میکنن

اینکه آیندت ممکنه لطمه بخوره درسته اما نبردنشم آینده بچه رو ممکنه لطمه دار کنه انتخاب با خودته ک ک ...

این بچه رو من به دنیا آوردم ..آینده خودم لطمه بخوره بهتره بالاخره باید تاوان انتخاب اشتباهمون بدم

بخدا لحظه ای به اینکه بدمش باباش فکر نکردم اصلا نمیتونم فکر کنم 

من پدرم فوت کرده

باز با فوت پدر کنار اومدم ولی با بی مادری میمیرم

بدون مادر بودن خیلی بدتره

ایشالا هیچ کس تحربه نکنه

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚
این بچه رو من به دنیا آوردم ..آینده خودم لطمه بخوره بهتره بالاخره باید تاوان انتخاب اشتباهمون بدم

پس سعی کن درست تربیتش کنی

هیچوقت احساس نکن خودتو وقف بچت کردی چون اینجوری واقعا وقف میشی

باهم برید جلو جوری که هردوتون از زندگی لذت ببرید

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜