2821
2789
عنوان

تاری دید 😭😭

260 بازدید | 3 پست

یک هفته س تاری دید بی اشتهایی سردرد و‌سرگبجه ‌وچشم درد دارم بطوری که همش چشام بسته س میخورم زمین دید به اطراف ندارم بخوام کنار و اطرافمو بدون چرخوندن سر نگاه کنم چشمام لوچ میشه  و سردرد شدید تر میگیرم

رفتم چشم پزشک دکتر زورش میومد نگاه کنه ‌‌‌‌از دستگاه دید میگه چشمت یه کوچولو ضعیفه عینک دایمی لازم نداری میگم دارم کور میشم نمی‌بینم میگه برو مغز و اعصاب 😭😭کسی تجربه ای داره ؟فردا میرم یه چشم پزشکی دیگه 

شوهرم میگه چون نمی‌تونی بغلارو ببینی انحراف داری 

میترسم برم بگه msداری

احتمالا یا کم خونی یا مشکل از اعصابته برو ی چکاب از سرت بگیر شاید میگرنی چیزی باشه

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میگرن حالت کوری میشه؟

سر گیجه و تاری دید آره ولی کوری رونمیدونم بنظرم برو ی چکاب از سرت بگیر

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.