2777
2789
عنوان

نسخه ازاد دکتر

196 بازدید | 13 پست

دوستان میخواستم بدونم نسخه ازادی ک دکتر برات بنویسه جایی تو سیستم ثبت میشه؟مثلا داروخونه ای جایی

ک مثلا بعد یکماه بری دوباره بخوای فقط برات چاپ کنه بده ک چ چیزایی گرفتی.کلا اطلاعات دارو تا چ مدت رو سیستم میمونه چ دارو خانه چ هرجا

آزاد باشه هیچ جا ثبت نمیشه منظورم روی برگه اگه باشه هست مگه اینکه هم ثبت شده باشه هم رو برگه باشه که بعید میدونم

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
آزاد باشه هیچ جا ثبت نمیشه منظورم روی برگه اگه باشه هست مگه اینکه هم ثبت شده باشه هم رو برگه باشه که ...

داروخونه ای ک داروهاتو گرفتی چی؟اون میتونه فقط لیست داروهاتو بده یا ن.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آزاد باشه هیچ جا ثبت نمیشه منظورم روی برگه اگه باشه هست مگه اینکه هم ثبت شده باشه هم رو برگه باشه که ...

تا چند وقت این اطلاعات داروخونه هست؟ در صورت اینک ثبت شده باشه

داروخونه بعداز دادن داروها توسط ارائه ی نسخه ی ازاد روی نسخه مهر میزنه؟؟؟

تا چند وقت این اطلاعات داروخونه هست؟ در صورت اینک ثبت شده باشه

اگه از طرف دکتر ثبت شده باشه تو سیستم همیشه هست

مطمئنی گلی؟اخه من شنیدم ک نسخه های ازاد هم تو سیستم داروخونه ها هستن ک کدملی و اسم طرفو بزنن اقلامی ...

شما خودت داری میگی نسخه آزاد عزیزم 

خب 

وقتی نسخه روی برگه باشه و از طرف دکتر ثبت سیستم نشده باشه میخوان از کجا بهت بگن چی خریدی !!

طرف نت قطع میشه آزمایش میخواد بده ثبت نمیشه میگن برو دوباره پیش دکتر بگو ثبت کنه بعد شما دنبال دارویی هستی که فقط روی برگه بوده و ثبت سیستم نشده ؟!!

کاری نداره 

اگه فکر می‌کنی ممکنه حداقل یک درصد از طرف دکتر ثبت شده باشه برو از همون داروخونه ای که دارو گرفتی کد ملی بیمار رو بگو تا چک کنن . اینکه اینقدر نگرانی نداره 

اگه هم نبود یعنی نیست دیگه 

شما خودت داری میگی نسخه آزاد عزیزم  خب  وقتی نسخه روی برگه باشه و از طرف دکتر ثبت ...

یعنی میگین نسخه ای ک دکتر ثبت سیستم نکنه کلا داروهارو بهت نمیدن؟یا اینک با نسخه ازاد حساب میشه؟

یعنی میگین نسخه ای ک دکتر ثبت سیستم نکنه کلا داروهارو بهت نمیدن؟یا اینک با نسخه ازاد حساب میشه؟

وقتی برگه دستت باشه که معلومه میدن . نسخه آزاده دیگه 

وقتی برگه دستت باشه که معلومه میدن . نسخه آزاده دیگه 

من خودمم نمیخوام ک ثبت سیستم داروخانه باشه.برا همین پرسیدم ازتون که مطمئن شدم نسخه ازاد بازهم اقلامش با ارائه کد ملی بالا میاد بعد یکماه یا ن

من خودمم نمیخوام ک ثبت سیستم داروخانه باشه.برا همین پرسیدم ازتون که مطمئن شدم نسخه ازاد بازهم اقلامش ...

اگه واقعا ثبت نشده باشه و فقط نسخه دست نویس باشه نه ‌‌. تازه ثبت سیستم هم بشه بعد یه مدت باید کد رهگیری بدی که بدونن چی بوده چون ممکنه پاک بشه