2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

448 بازدید | 20 پست

بچه ها یکی ترکم کرد و اصلا اهمیتی به من نداد منم خودم نگه داشتم و نرفتم دنبالش اما از درون دارم میسوزم خیلی دلم واسش تنگ شده حتی یک لحظه هم نمیازم بیاد تو خیالم کلی سر خودم شلوغ کردم اما امروز یه لحظه امد تو ذهنم دیدم چقدرررر عمیقا دوسش دارم در حدی که میخواستم برم بهش زنگ بزنم و بهش بگم دلم واسش تنگ شده 

چیکار کنم لعنت به هرچی عشقه خیلی بیزارم از خفت عشق بمیرم حاضر نیستم غرورم زیر پا بذارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عمیقا حستو درک میکنم منم تو شرایط مشابهتم🥺🥺🥺 حیف که نمیشه به طرف چیزی گفت😞

بخصوص اینکه دلت دروازه نباشه واقعا سخته بعد الان اون با خودش فکر میکنه تو با یکی دیگه سرگرمی

البته خیلی دلم میخواد اینو فک کنه

با زمان درست میشه اولش سخته بعد عادت میکنی و آدمای جدید میان تو زندگیت

میدونم

همیشه آدم میگم این خیلی با بقیه فرق داره اما وقتی زمان میگذره میفهمی چیز خاصی هم نبود

منتها من الان توی این برهه خرکی ام که میگم کل دنیا مث اون دیگه نیست

بخصوص اینکه دلت دروازه نباشه واقعا سخته بعد الان اون با خودش فکر میکنه تو با یکی دیگه سرگرمی البته ...

آره واقعا🥺 برای من رابطه رسمی بود خانواده ها میدونستن. اصلا نمیدونم چرا چراااا رفت😔 هیچ مشکلی با هم نداشتیم

دقیقا انگار قلبشون از سنگه🙂

میدونی فک میکردم اونم احساس داره اما فهمیدم نه واقعا هیچ احساسی ندارن منظور احساس به من نیست

از اینکه احساس کنه یک آدم بهش علاقه داره وابسته شده و انقدر بب رحمانه اونو خرد نکنه