2777
2789
عنوان

:/ خستع شدم دگ

81 بازدید | 9 پست

سه ساله اقدامم کلی دوا درموو عکس رنگی و.... ولی نمیشه دیگه نه دارو میخورم نه چیزی واقعا دیگه نمیکشم☹️

طب سنتی شیمیایی نذر نیاز هیچچچچ

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش pco بودم درمان کردم الان همه ازمایشام خوبن ولی پریودم تنظیم نمیشه اصا انقدر ویتامین خوردم هرکس ...

الان که درمان شدی هیچ کاری نکن خدا خودش دامنتو سبز میکنه عزیزم بیخیال باش منم دو سال تو اقدام بودم بچم نمیشد آزمایش دادم عفونت شدید بود وقتی درمان شدم دیگه اصلا به بچه فکر نمیکردم که خدا رو شکر حامله شدم یادت باشه یکی از دلایل باردار نشدت میتونه استرس زیادم باشه

عزیزان میشه ازم حمایت کنید و عضو کانال بشید خیلی ممنون❤️❤️❤️. @jbvjkbgfjjbjkbbseyiojbfti
الان که درمان شدی هیچ کاری نکن خدا خودش دامنتو سبز میکنه عزیزم بیخیال باش منم دو سال تو اقدام بودم ب ...

الان استرس ندارم دیگه درواقع ازبیخیالی خودم حرصم میاد

یعنی عفونتت مانع شد بارداربشی؟منم تو پاپ اسمیرم سه مدل عفونت همزمان بود 

الان استرس ندارم دیگه درواقع ازبیخیالی خودم حرصم میاد یعنی عفونتت مانع شد بارداربشی؟منم تو پاپ اسمی ...

آره عزیزم یکی از علت های اصلی نازایی میتونه عفونت شدید باشه که اگه درمان نشه خیلی خطرناک

عزیزان میشه ازم حمایت کنید و عضو کانال بشید خیلی ممنون❤️❤️❤️. @jbvjkbgfjjbjkbbseyiojbfti
آره عزیزم یکی از علت های اصلی نازایی میتونه عفونت شدید باشه که اگه درمان نشه خیلی خطرناک

اره من چسبندگی داره یکیاز لوله هام برا عفونت متاسفانه من ی برهه ک ازدواج کردم تازه چون بیمه نداشتم اصا توجه نکردم ب عفونت

اره من چسبندگی داره یکیاز لوله هام برا عفونت متاسفانه من ی برهه ک ازدواج کردم تازه چون بیمه نداشتم ا ...

آره متاسفانه ما خانوما عفونت جدی نمیگیریم در صورتی که اگه درمان نشه خیلی خطرناک