2821
2789
عنوان

حاجت روایی💚😢

127 بازدید | 8 پست

بچه ها من یه حاجتی دارم ، میدونم که بهش میرسم ولی واقعا دارم عذاب میکشم، هر لحظه بغض تو سینمه😭 این روزا خیلی دلم میشکنه بخاطرش💔 چه دعایی بکنم؟ که صبرم بیشتر بشه، واقعا دلم طاقت نداره، چیکار کنم دلم آروم بشه؟😢

نمازبخون، ازخدا بخواه صبرت بده، آنچه خیره فراهم کنه برات

همیشه نمازمو میخونم از خدا هم میخام صبرم بده ولی بغض تو گلومه همیشه، چون هر لحظه کسایی جلومن که اون چیزی که دارنو به رخم میکشن😢 دقیقا اون چیزی که در انتظارشم😭💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نخور، چه ضرورتیه

باشه عزیزم ممنون، فقط اینو بدونین من دلم نمیخاد غصه بخورم، حسرت بخورم، اینا همش ناخودآگاهه وگرنه هیچ کدوم از اینا دست خودم نیست. و اینم کاش بدونین وقتی کسی اینجا تاپیک میذاره و ازتون کمک میخاد شاید نمیتونه با کسی مشکلشو درمیون بذاره که حلش کنه و اینجا درد دل میکنه، اگر نمیتونین کمکش کنین، اگر نمیتونین درکش کنین لطفاً فقط رد بشید از تاپیک و بیشتر از این دلشو نشکنین.

باشه عزیزم ممنون، فقط اینو بدونین من دلم نمیخاد غصه بخورم، حسرت بخورم، اینا همش ناخودآگاهه وگرنه هیچ ...

دل نشکستم عزیزم، منم قصدم کمکه که جواب میدم، میگم نخور حسرت به ضرر خودته گلم، ماهم خیلی چیزا سایدنداریم وقتی میدونم نمیشه بی تفاوت، اگه تلاش کنم برسم به نداشتم که خوبه ولی غصه نمی‌خورم، ی راهکار برا آرامش خودت، اگه بدبرداشت کردی من معذرت میخوام