2777
2789
عنوان

قهوه سبز

129 بازدید | 4 پست
سلام دوستان کسی از قهوه سبز برای لاغری استفاده کرده؟؟ اکه کسی هست لطفا روش دم کردن و مصرف و همچنین اینکه در چه بازه از زمان چقدر لاغر شده رو هم بگه ممنون
خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
خاله خرسی شما استفاده کردی؟؟
خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من استفاده کردم قهوه سبزامریکایى بود بصورت بسته بندى وپاکتاى کوچیک توى یک استکان ابجوش حل میکردم خیلى تلخ وبدمزه بود ولى درمدت دوماه تقریبا حدود شش کیلو کم کردم خیلى روى اشتهاتاثیر داره جلوى غذاخوردنمو میگرفت

روش دم کردن قهوه سبز از سایت عطارک :

مواد لازم برای دم کردن قهوه سبز

قهوه سبز ۵۰ گرم

آب سرد ۳۵۰ میلی متر

قهوه جوش

طرز دم کردن قهوه سبز

برای شروع بهتر است بدانید که دانه های قهوه‌سبز سفت تر از دانه های قهوه معمولی است. پس سخت تر آسیاب می شوند. برای حل این موضوع ابتدا دانه های قهوه‌سبز را آسیاب کرده و پودر قهوه سبز را با آب سرد مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را داخل قهوه جوش بریزید. حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

قهوه جوشیده را کنار بگذارید تا خنک شود. در این مرحله هر چقدر که قهوه بیشتر بماند، خوش طعم تر خواهد شد. پس از گذشت این مدت، قهوه را از صافی رد کرده و نوش جان کنید. برای اینکه قهوه شما طعم بهتری پیدا کند، می توانید کمی عسل به آن اضافه کنید.

برای خرید قهوه سبز از بزرگترین عطاری اینترنتی کلیک کنید