2777
2789
عنوان

این حجم از سیگار

350 بازدید | 22 پست

یعنی تقریبا دست تمام دختر و پسرای نوجوون سیگاره چه بالای شهر چه پایین شهر به قول خواهرم شاید واقعا ما داریم اشتباه می کنیم و باید سیگار کشید 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دیگه متاسفانه مد شده چهارنفرم که اهلش نیستن دست رفیقاشون میبینن جوگیر میشن فک میکنن با سیگار کشیدن کول و باحال میشن میگیرن میکشن

نگرانم که به تو هدیه کنم شعرم را، و تو آن را به کسی وای ولش کن اصلا

چ ربطی داره ک شما اشتباه کنیدو باید سیگار کشید یه حرفایی میزنیدا به من چه رو یاد بگیرید 

واقعا به من چه داره انقدر بی تفاوت دیگه نمیشه دا ن خودشونو نابود می کنن 

بله دیگه متاسفانه مد شده چهارنفرم که اهلش نیستن دست رفیقاشون میبینن جوگیر میشن فک میکنن با سیگار کشی ...

چه بگم که واقعا نمیشه حرف هم زد میگن ضد.....

مشکل از شما نیست از پدر مادراست چند روز پیش ی دختر ۱۱ ۱۲ ساله بین ۴تا نره خر ساعت ۹شب تت خیابون سیگا ...

پدرو مادر بیشرفش سرش یه جای دیگه گرمه 

و البته بعضیاشون درمونده شدن ،اونم از اشتباه خودشونه ها ولی دیگه قابل کنترل نیست برا بعضی والدین

حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷 خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

محرکهای دوپامین که تغییر کنه نتیجه ش میشه لذتجویی از سیگار

و این محرک ها به صورت طبیعی در افراد متفاوته یکی بااهنگ حس خوب میگیره یکی نه 

یکی با طبیعت حال میکنه یکی با تنهاییو...

لطفا لایک ننمایید🗿
و این محرک ها به صورت طبیعی در افراد متفاوته یکی بااهنگ حس خوب میگیره یکی نه  یکی با طبیعت حال ...

نه دیگه تو مگه باشگاه نمیری عضلاتت تقویت میشه اینم مثل همونه سخته  ولی نتیجه ش میشه فکر قوی