2821
2789
عنوان

ترک تحصیل

195 بازدید | 14 پست

یازدهم انسانیم ترک تحصیل کردم دیگ مدرسه نمیرم 

ولی عوضش توی سالن کار میکنم 

ی دوسالیع ک کاشت ناخن انجام میدم 

واقعا علاقه ای ندارم 

واسه دیپلمم ی دوسال دیگه بزرگسال ثبت نام میکنم میگیرم 

نظرتون چیه اشتباهه؟؟؟

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اشتباه اینجاست تو کارت استقامت نداری و یه چیزی رو تا تهش نمیری 

خب الان میخام یچیزیو تا تهش برم مدرسه رفتنم ک از روی علاقه نبوده

فردا پس فردا تو باید مدرک داشته باشی تحصیلات تو این دوره که همه کلی تحصیلات دارن بعدم بچت احساس شرمن ...

دارم میگم ک دیپلمم رو میگیرم

دارم میگم ک دیپلمم رو میگیرم

من به شخصه تا فوق لیسانس میخوام بزم حالا خدا چی بخاد نمیدونم ولی به زندگیتان لطمه نزنید نظر خود ته ولی برو مدرستو درسته سخته ولی یه عمر باهاش سرو کله میزنی

من به شخصه تا فوق لیسانس میخوام بزم حالا خدا چی بخاد نمیدونم ولی به زندگیتان لطمه نزنید نظر خود ته و ...

اصلا اون قسمت کار کردنم رو ندیدین😂

به نظر من تصمیمی که خودت گرفتی و بچسب و به حرف مردم توجه نکن اگه نظر میخوای از ادم درست سوال کن وگرنه اکثرا عادت دارن همدیگه رو قضاوت کنن و دائم منفی گرا باشن فقط به خودت اسیب میزنی 

قصد بدی از حرفم ندارم فقط چون خودمم دارم ترک تحصیل میکنم و این حرفارو خیلییی شنیدم به این نتیجه رسیدم که واقعا بعضیا چقدر ذهنشون تک بعدیه میگن یا باید درست و بخونی یا شوهر کنی در غیر این صورت میخوای چیکار کنی نمیدونم خوبیت نداره دختر دیپلم نداشته باشه و فلان