ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چه ایرادی داره. همسر من چند بار بدون من مسافرت رفته،ولی من نرفتم. ولی دوست دارم و شرایطم درست بشه میرم مسافرت.چه ایرادی داره مگه میخوام تنها برم مسافرت چه اتفاقی بیوفته.مخصوصا گاهی نیاز آدم فاصله بگیره از روزمرگی هاش.
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶
تنها یبار رفتم ولی بدون اون خوش نمیگذشت چون شوهرم به شدت شوخ و باحاله
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
همسرم با تنها رفتن من هرجایی و هرزمانی مشکلی نداره کلا مرد بددل و سختگیری نیست اما من تا حالا بدون همسرم سفر نرفتم چون به چشمامم اعتماد ندارم تو این زمونه، با تچکر😊
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃