2777
2789

تا چه مدت توی منزل عینک میزدید و اینکه روتین پوستیو از کی شروع کردید؟فقط دوستانی که به تازگی عمل کردن و تو فاز روتین پوستیو این کاران جواب بدن 🙏💐

من کلا تا دوهفته عینک میزدم

هفته اول خیلی ۰شمم اذیت میشد برای نور

هفته دوم دکتر گفت باید بزنی والا نمیزدم

واینکه 

پوستم جوشدار بود برای همون روتین میرفتم

از همون هفته دوم شروع کردم

مشکلی نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا تا دوهفته عینک میزدم هفته اول خیلی ۰شمم اذیت میشد برای نور هفته دوم دکتر گفت باید بزنی والا ...

من الان هفته ی سوم هستم دکترم خودش گفته از هفته سوم میتونی روتین شروع کنی ولی چون سنش بالاس تو زمین روتین بهش اعتماد ندارم اینجا سوال کردم ته دلمو خالی کردن یکی میگه روتین خطرناکه باید دوماه بعد عمل انجام بدی

روتین تو چی بود عزیزم 

ببخشید شما عمل کردی ؟منم میخوام عمل کنم ولی اطلاعاتی ندارم

سلام من با عکس و همه چیزم شد ۹ تومن بله سه هفتس عمل کردم عملش سخت نیست خودش کلا پنج دقیقس سه چهار روز اولش سوزش شدید همراه با اشک ریزی داری بعدش دیگ عادی میشه ولی مراقبتش یکم دردسره 

سلام من با عکس و همه چیزم شد ۹ تومن بله سه هفتس عمل کردم عملش سخت نیست خودش کلا پنج دقیقس سه چهار رو ...

توی هزینه ب چشم ودمونم بستگی داره؟ بعد سن مهمه؟ ببخشید نمره چشم چی فرق نداره زیادم نباشه خیلی 

من الان هفته ی سوم هستم دکترم خودش گفته از هفته سوم میتونی روتین شروع کنی ولی چون سنش بالاس تو زمین ...

نه مشکلی نداره چیزی نمیشه فقط مراقب باش تو چشمت نره دیگه

واینکه چشمتو هم نمال یا زیاد فشار نده پلکاتو روهم

من چوستم چرب بود انواع مختلف شوینده و..رو میزدم دوبار در روز

چند بار اول که چشماو میبستم روهم فشار میدادم که تو چشمم نره ولی چشمم بددد دردمیگرفت

زیاد فشار نده بهم 

خیلی هم نزدیک چشمت نبر

موقع شست وشو هم سرتو به پایین خم کن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز