2777
2789
رفتم خونه همسایمون کارداشتم بعدگفت چیزی میکشی برات بیارم گفتم منظورته چیه گفت سیگاری گلی به والله که ...

😳 پشمهایم...

نکنه کرمونی؟😂

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😳 پشمهایم... نکنه کرمونی؟😂

نه باباشیرازم😭😭😭😭😭

مث مرگ ازش میترسم🤣🤣🤣🤣🤣ازاون روزیه ترسی ازش دارم بعدخودش جلومن گل گزاشت توسیگارکشیداومدم مث این بچه هاکه یه چیزی رومیبینن تعجب میکنن میان میگن دقیقا اومدم همونجوری براشوهرم تعریف کردم🤣🤣🤣

نه باباشیرازم😭😭😭😭😭 مث مرگ ازش میترسم🤣🤣🤣🤣🤣ازاون روزیه ترسی ازش دارم بعدخودش جلومن گل گزاشت ...

وای خیلی بده... چرا وضع جامعه اینطور شده ‌ک ب راحتی همه جا پیدا میشه و طرف آزادانه این پیشنهاد بیشرمانه رو میده😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

وای خیلی بده... چرا وضع جامعه اینطور شده ‌ک ب راحتی همه جا پیدا میشه و طرف آزادانه این پیشنهاد بیشرم ...

حالاشوهرداره دوتادخترم داره خداکمکشون کنه همیشه هم خانمه بی اعصاب هست دختراش بزرگن ایقد دادوبیدادمیکنه روسرشون صداش تاتوخونه مامیاد

حالاشوهرداره دوتادخترم داره خداکمکشون کنه همیشه هم خانمه بی اعصاب هست دختراش بزرگن ایقد دادوبیدادمیک ...

🥺زبونم قاصره..

خدا ب راه راست هدایتش کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥺زبونم قاصره.. خدا ب راه راست هدایتش کنه

اره بخدا واقعاترسناک همچین چیزایی یبارباشوهرش دعواش شدبخداصدای شکستن وسیله هاشون میومدخانمه میگفت تمام این وسیله هارومیشکونم ومیرم خونه بابام اصلاتوخونشون اوضاع خیلی بدی هست صداشون واضح میادتوخونه ما

اره بخدا واقعاترسناک همچین چیزایی یبارباشوهرش دعواش شدبخداصدای شکستن وسیله هاشون میومدخانمه میگفت تم ...

بر باعث و بانیش لعنت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودشون مغازه دخانیات دارن

🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40