2777
2789
عنوان

برادرم خونمون رو گرفته😭

559 بازدید | 28 پست

چند سالی میشه که بابام فوت شده قبل از فوتش یه وصیت دست نویس نوشت که اون خونه مال منه ولی فقط یکی از داداشام اون وصیت رو امضا کرد و الان وصیت پیش همونه. حالا اون یکی داداشم خونه رو گرفته میگه من وصیت رو قبول ندارم 😭شکایت هم نمیتونم بکنم تهدیدم کردن.

توان اجاره و خرید خونه هم ندارم واقعا توی بد وضعیتی گیر افتادم...

Disconnected

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر قانونی نمیتونی خونه رو بگیری باید راضیشون کنی 

پدرتون به بقیه چی داده بوده

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

اگه خونه به اسم باباته قانون خودش تصمیم میگیره واسه خونه 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
مگه خونه ارث وراثتی بگیر بگیرو هس خونه واراثتی ک نمیتونه بگیره نه بفروشه 

بچه بودم همش ۱۷ سالم بود هیچی نمی‌فهمیدم خونه رو گرفته داده دست برادر زادم ولی سند هنوز به نام بابامه

Disconnected