2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

474 بازدید | 21 پست

چندروز قبل تلویزیونم خراب شد دادیم درستش کردن،مادرشوهرم هی زنگ میزد تلویزیونتون ذرست شد؟؟اخه دعاکردم براتون هی گفتم کاش درست شه پسرم نخره،یا میگه فرشات خوبن نخریا،یا زنگ میزنه نشوریا تو بچه داری  بازم کثیف میشن چکاریه اخه؟قالیشویی خیلی میگیره،جالبه خودش رفته فرش و تی وی جدید خریده،کمد خریده و...ولی دلش نمیخاد شوهرم برا خونمون چیزی بخره😏😏حسوده یا من حساس شدم،؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حسود نیست ب فکر جیب پسرشه. ۹۹ درصد ایرانیا اینجورین ک برا خودشون و دخترشون آره ولی برا پسر و عروس نه!

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

حسوده عزیزم شوهر خودشو اون جوری خرج کن تربیت کرده می خواد پسرش هم برای خونش خرج نکنه تا واسه پسر هم ...

دقیقا،ب شوهرم گفتن پولاتو جمع کن برا من طلا بخری،مادرتم حق دارم ب گردنت😏

حسود نیست ب فکر جیب پسرشه. ۹۹ درصد ایرانیا اینجورین ک برا خودشون و دخترشون آره ولی برا پسر و عروس نه ...

خیلی ازش بدم میاد،فقط بامن اینجور نیست،با جاریم و زندایی  هاشوهرمم همینجوره،پارسالم پسرخاله شوهرمو تحریک کرد ک زنتو نبری سفر،اونم زنشو نبرد

نزار ریالی اضافه پول تو جیبی شوهرت بمونه که مادر شوهر من با همین روش ریشه ما رو خشکوند 

قبلا شوهرم داشت منم دریغ نکردم خیلی بشون پول میداد و خیلی پشیمونم ک چقدر احمق بودم،الان دیگ نداریم ولی میخام بعدعید برم قسطی یخورده لوازم بخرم ک شوهرم بیفته تو قسط بلکه رفت سرکار،مادرشم بسوزه

عین مادرشوهرمنه میخواستیم پارکت کنیم میگفت اسرافه بعد که داشتیم پارکت میکردیم اومد گفت اتاقها رو لازم نیست بکنین  ازاین موردا خیلی هست حوصله ندارم بگم درکل همه چیز برای دختراش و خودش خوبن نه برای من