2777
2789
نورامیس یه سیسی

ببخشید چقدر شد یک سی سیش

منم میخوام همین برندو بزنم خوبه؟

ایها الناس من خانومممممم🤕🤕دیگه نبینم کسی ب من بگه اقاا😏چندسال پیش نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم رخ داده ک اسمم کاربریمو محمد آراد گذاشتم ن پسری ب این اسم دارم ن اسم آدم خاصیه....اصلانمیدونم این محمد آراد کیه🤐😂😂😂

ببخشید چقدر شد یک سی سیش منم میخوام همین برندو بزنم خوبه؟

اره نورامیس برند خوبیه .من دو سال پیش زیر چشمم زدم هنوزم یه مقدار مونده واسه عید میرم دوباره بزنم.۶ ماه پیش دو ملیون پونصد شد عزیزم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نورامیس یه سیسی

گلوله نشده بود ژلت؟

در صورت گلوله شدن میمونه دیر جذب میشه

من مثه دیوونه ها سه سی سی زدم لب نبود که بادبادک بود پایینو نگاه میکردم همش لب و گونه بود گونه هام سر تایم جذب شد

اما لبم تقریبا تا سه سال موند

نه گلوله نشد فرمش خوب مونده.سه سیسی واسه لب زیاد نبود؟؟

شما واسه فرمدهی زدی فقط؟

اون کمتر کسی ژل میزد

منم اطلاع کافی نداشتم به دکترم گفتم بیشتر بزن اونم استقبال کرد که بیشتر بزنی قشنگتر میشه و.... بی وجدان فقط فکر پولش بود 

شما واسه فرمدهی زدی فقط؟ اون کمتر کسی ژل میزد منم اطلاع کافی نداشتم به دکترم گفتم بیشتر بزن اونم ا ...

واسه لیفت لب بالا چون بینیم جراحی کردم فاصله لبم با بینیم زیاد شده بود.دکترا معمولا به لب یک سیسی بیشتر نمیزنن که اردکی نشه بعد از چند ماه خواستی دوباره یه سیسی میزنن

واسه لیفت لب بالا چون بینیم جراحی کردم فاصله لبم با بینیم زیاد شده بود.دکترا معمولا به لب یک سیسی بی ...

شما فرمدهی زدی پس

من حجیم سازی زدم

اردکی نشد اما خیلی زیاد بود

شده بودم درس عبرت دیگران