2777
2789
عنوان

من زشتم. شوهرم خیانت کرد😔😔😔😔

447 بازدید | 22 پست

شوهرم خیانت جنسی کرد بهم..

و چندین بارم خیانت چتی.

من درخاست طلاق دادم.

بچه ندارم.

ولی بخاطر اینکه ظاهر و اندامم زشته و بدنم پر از سیاهی و تیرگیه و اندامم افتضاحه. میگم ک یه فرصت دیگه به شوهرم بدم، چون با این ظاهری ک من دارم، فک نکنم کسی منو دیگه بخاد و همیشه تنها میمونم،

شاید بگید ک تنها بمون همیشه،ولی برای من نشدنیه ،چون خیلی زندگی مشترک و بچه دار شدنو دوس دارم و نمیخام همیشه با خونوادم زندگی کنم..

بنظرتون طلاق بگیرم یا بهش فرصت بدم؟؟

خواهرانه کمکم کنید😔🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای پدر بچت خیانت کار باشه؟ زشتی ملاک نیست سعی کن ورزش کنی چون با ورزش اندام ساز میشع....و روی گفتار و رفتارت کار کن لوند بنظر بیایی شاید اعتماد بنفس نداری ...من خودم ادم خیلی خوش چهره ای نیستم ولی جذابم

با این اعتماد بنفسی که تو داری ..راه بجایی نمیبری ..فکر کردی اونه زنه خیلی خوشگل بوده نه فقط اعتماد بنفسش اون شوهره بی تربیتتو سمتش کشونده بی ادب بی تربیتو ..اعتماد بنفس داشته باش ..چرا اومده با تو ازدواج کرده چرا تو شدی شریک زندگیش!!بهش فکر کن

غلط کرده بت خیانت کرده گوه خورده پدرشو دربیار پارش کن

توهم اصلا زشت نیستی چون بت خیانت کرد اون فاسد اینجور اعتماد به نفست اومده پایین

بعدشم اون تو رو اینجور که بودی انتخاب کرد مگه از اول کور بود چطور اول خوش خوشانش بود

حالا خودش چه پخیه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌