2777
2789
الان مشکلت کنکور هس چیه مردم خیانت میبینن طلاق میگیرن ولی ب قکر خودکشی نیستن چ فکراییه ک میکنین&nbs ...

من خیلی ضعیفم تو خوابگاه حتی یه دوستم ندارم دلم به حال خودم میسوزه کلی درد و مرض دارم مشکلات روحی روانی هم روش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط یه جمله میتونم بهت بگم  بیا نجنگیده‌ ، نبازیم... اگه دلت میخواست با کسی حرف بزنی فک ...

جنگیدم تا دلت بخواد ۱۹ سال سن دارم کلا قد یه زن ۹۰ ساله پیر شدم روحم خسته اس دیگه نای ندارم

الان خودکشی کردی ، خب چی میشه ؟؟ 

مطمئن باش با خودکشیت هم زندگی خودت و خانواده ات رو نابود می‌کنی هم هزاران حرف پشت سرت زده میشه کسی نمیگه که این سر مشکل و سختی خودکشی کرد ، هزاران تهمت بهت زده میشه.

خدا بهت این زندگی رو بخشیده تا تلاش کنی ، می‌دونم ، درک میکنم آدما واقعا یه روزایی خسته و ناامید از هرچیز و هر کسی ان

ولی این دنیا سراسر رنج ، فقط و فقط باید مقاومت کرد ، دووم بیار بزار برنده تو باشی 

با یه دیدگاه دیگه به زندگی نگاه کن بگو 

باشه الان درد دارم ، الان سختی دارم ، الان رنج دارم ، ولی من همه این ها رو به اسونی پشت سر میزارم و هیچ چیزی تو این دنیا وجود نداره که بخواد منو از پا در بیاره ، من قهرمان زندگی خودمم. بلند بلند با خودت تکرار کن که یه جنگنده هرگز پا پس نمی‌کشه 

امیدوارم به زودی تموم مشکلاتت حل بشه و زندگیت غرق در آرامش بشه ♥️🫂

من خیلی ضعیفم تو خوابگاه حتی یه دوستم ندارم دلم به حال خودم میسوزه کلی درد و مرض دارم مشکلات روحی رو ...

میشه یکم بیشتر راجع به شرایطتت‌ توضیح بدی ؟

در حال حاضر چی بیشتر از همه داره اذیتت میکنه ؟

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
میشه یکم بیشتر راجع به شرایطتت‌ توضیح بدی ؟ در حال حاضر چی بیشتر از همه داره اذیتت میکنه ؟

تنهام خنگم بی پولم هیچ دوستی ندارم زشتم امیدی ندارم ببخشید مشکل یبوست و نفخ دارم و هزار تا درد دیگه 

جنگیدم تا دلت بخواد ۱۹ سال سن دارم کلا قد یه زن ۹۰ ساله پیر شدم روحم خسته اس دیگه نای ندارم

عزیزم 

دختر قشنگم 

تو تازه اول تموم راه های دنیایی 

الان فقط سعی کن یکم آروم باشی 

توانت خیلی بیشتر از اون چیزی هست که فکرشو میکنی

الان فقط خسته ای و احتیاج به استراحت داری 

احتیاج داری یکم آروم باشی 

و باور کن برای همه ی مشکلات زندگی یه راه حلی وجود داره

تنهام خنگم بی پولم هیچ دوستی ندارم زشتم امیدی ندارم ببخشید مشکل یبوست و نفخ دارم و هزار تا درد دیگه& ...

ببین الان فقط پاشو برو یه لیوان آب بخور 

یه آبی به صورتت بزن 

یه چایی برای خودت بریز 

درک میکنم که خیلی فشار روته ، خب ؟ 

ولی حتی اگه تمام این مشکلات رو هم داشته باشی چیزی نیست که نتونی حل شون کنی 

قوی تر از اون چیزی هستی که فکرشو میکنی 

تو هنوز یه دوست خوب داری و اون خودتی 

پس هوای خودت رو داشته باش ، با خودت مهربون باش و سعی کن به خودت کمک کنی 

تا خودت ، خودت رو دوست نداشته باشی من یا هیچ کس دیگه نمیتونیم بهت کمک کنیم 

و باور کن تنهایی اون قدری که فکر میکنی هم بد نیست 

تنهایی میتونه بهت قدرت رشد کردن بده