2777
2789
عنوان

شده با کسی ک صمیمی بودین ب ندرت سرد بشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 43 پست
[QUOTE=328752753]درمورد فامیل که الان آرامش روان بهتری داریم وقتی حتی یه خبر ازشون نیست و دیگه اذیتت ...

خودت کمتر ارتباط بگیر به مرور زمان خود به خود رابطه قطع میشه چه دوست باشه چه آشنا درمورد دختر عموهام که من کاری نکردم تا ازدواج کردن منو تو اینستا آنفالو کردن😂یا دیگه خبری ازشون نمیشد 

درمورد دوستام هی آهنگ و فلان میفرستادن ولی نهایت واکنش من یه ایموجی بود بعد ها هم آنفالوشون کردم و تمام

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم از ارتباط خوشش نمیاد چرا قطع ارتباط نمیکنی ؟

اخه خیلی عجیبه در عرض ۱ ماه بخای قطع ارتباط کنی؟

بعدم تو عالم بچگی یه حرفیو بهش گفتم در مقابل اونم خیلی چیزا گفته ولی میترسم پیش همه جار بزنه بگه

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹
خودت کمتر ارتباط بگیر به مرور زمان خود به خود رابطه قطع میشه چه دوست باشه چه آشنا درمورد دختر عموهام ...

بنظرت رابطه قطع شه بد نیست؟

بنظرت رابطه قطع شه بد نیست؟

نه چون تا آخر عمرت که باهاشون رفت و آمد نداری و بالاخره یه روزی قطع میشه بعد ها عروس دار شدی داماد دار شدی سرت به اون ها گرم میشه همه اینطورین فقط شما اینجور که نیستید و بعد ها در حد یه سلام علیک تو مجالس ختم و عروسیه

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
نه چون تا آخر عمرت که باهاشون رفت و آمد نداری و بالاخره یه روزی قطع میشه بعد ها عروس دار شدی داماد د ...

شما خودت فکر میکنی این مسعله بخاطر ازدواجمه؟

شما خودت فکر میکنی این مسعله بخاطر ازدواجمه؟

من که همه ی رفتار و روابط شما رو نمیدونم و حتی حد رابطه دوستانه و اینکه اون شخص هم متاهله یا مجرد ولی میگم که اکثرا با ازدواج رابطه ها محدود میشه مثلا من باخالم قبل از ازدواجش خیلی بیشتر وقت میگذروندم تا الان و وقتی من ازدواج کنم این کم تر هم میشه 

اره خداروشکر همسرم در این مورد ب حرفام گوش میده  منم هر روز تکست نمیدم ولی خب از دوران مجردی ه ...

اره ممکنه حدست درست باشه

خداروشکر که همسرت پشتیبانته...این از همه چیز مهمتره

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
اره ممکنه حدست درست باشه خداروشکر که همسرت پشتیبانته...این از همه چیز مهمتره

میدونین بیشترین ترسم بابت اون رازیه ک بهش گفتم البته خب بچگونه بوده و تنها ب اوشون گفته بودم میترسم بره مثلا همه جا جار بزنه چند سال پیش چ اتفاقی افتاده 

تاپیک های قبلمو بخونین پتوجه میشین ک من این اتفاقو برا همسرم هم تعریف کردم و خداروشکر اصلا براش مهم نبود

من که همه ی رفتار و روابط شما رو نمیدونم و حتی حد رابطه دوستانه و اینکه اون شخص هم متاهله یا مجرد ول ...

پس بنظرم زیاد نباید نگران این قضیه بود درسته؟

اگ تاپیکای قبلمو بخونین متوجه میشین چرا انقدر پریشونم

میدونین بیشترین ترسم بابت اون رازیه ک بهش گفتم البته خب بچگونه بوده و تنها ب اوشون گفته بودم میترسم ...

اره الان تاپیکت رو دیدم

نه عزیزم چیزی نمیگه

مخصوصا اینکه الان متاهلی

تازه خداروشکر شوهرت هم میدونه.پس چیزی بگه به ضرر شما نیست

انقدر این روزا این موضوع عادی شده بین جوونا که برای اونم عادیه و اصلا نمیشه اسمش رو راز گذاشت

خیالت راحت باشه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
پس بنظرم زیاد نباید نگران این قضیه بود درسته؟ اگ تاپیکای قبلمو بخونین متوجه میشین چرا انقدر پریشونم

نه بابا یه روند طبیعیه