[QUOTE=328752753]درمورد فامیل که الان آرامش روان بهتری داریم وقتی حتی یه خبر ازشون نیست و دیگه اذیتت ...
خودت کمتر ارتباط بگیر به مرور زمان خود به خود رابطه قطع میشه چه دوست باشه چه آشنا درمورد دختر عموهام که من کاری نکردم تا ازدواج کردن منو تو اینستا آنفالو کردن😂یا دیگه خبری ازشون نمیشد
درمورد دوستام هی آهنگ و فلان میفرستادن ولی نهایت واکنش من یه ایموجی بود بعد ها هم آنفالوشون کردم و تمام
یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
نه چون تا آخر عمرت که باهاشون رفت و آمد نداری و بالاخره یه روزی قطع میشه بعد ها عروس دار شدی داماد دار شدی سرت به اون ها گرم میشه همه اینطورین فقط شما اینجور که نیستید و بعد ها در حد یه سلام علیک تو مجالس ختم و عروسیه
یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
من که همه ی رفتار و روابط شما رو نمیدونم و حتی حد رابطه دوستانه و اینکه اون شخص هم متاهله یا مجرد ولی میگم که اکثرا با ازدواج رابطه ها محدود میشه مثلا من باخالم قبل از ازدواجش خیلی بیشتر وقت میگذروندم تا الان و وقتی من ازدواج کنم این کم تر هم میشه
اره ممکنه حدست درست باشه خداروشکر که همسرت پشتیبانته...این از همه چیز مهمتره
میدونین بیشترین ترسم بابت اون رازیه ک بهش گفتم البته خب بچگونه بوده و تنها ب اوشون گفته بودم میترسم بره مثلا همه جا جار بزنه چند سال پیش چ اتفاقی افتاده
تاپیک های قبلمو بخونین پتوجه میشین ک من این اتفاقو برا همسرم هم تعریف کردم و خداروشکر اصلا براش مهم نبود
خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹