2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد اینستاگرام چیه؟

1616 بازدید | 14 پست

نظرتون در مورد اینستاگرام چیه؟ 

چرا اینقده فضاش بی بند و بار شده و دختر پسرا راحت هرچیزی که نامناسب باشه میذارن

حتی من چنتا پست به ظاهر طنز در مورد رابطه با زن دایی و... دیدم😑😑😑😣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چیز بستگی ب دیدگاه خود ادم داره اینستاگرام واسه من عاااالیه عصای دستم . ادم کثیف همه جا هست همین ...

مثلا تو اکسپلورم عکس یسری دخترا میاد که من اونطور تو خونه هم لباس نمی پوشم 

یا مثلا یسریا مثل رضا فرشته معروف شدن

اگه آگاهی باشه آسیبش کمتر میشه

پشت اکانتها و ادمینها معلوم نیست کی نشسته با چه سوادی چه سنی چه اعتقادی یا حتی چه سازماندهی ای !

با جمله های بزک شده قاطی پاتی راست و دروغ و خوب و بد رو به خورد بقیه میدن و اگه طرف آگاه نباشه خیلی راحت حتی زندگیش عوض میشه

تو هر صنفی روشهای مختلف هست ...

خود بلاگرها گروه های حمایتی تو تلگرام و وات دارن که وقتی یکیشون پست میذاره بقیه تو کامنتها حمایتش میکنن تعریف میکنن .. یه عده از حمایتی ها فیک هستند یه عده خودشون بلاگرن

یه عده چندین پیج رو اداره میکنن و محتوایی رو بولد میکنن عادی میکنن مثل فانتزی های جنسی ، ناامیدی و به هر چیزی حتی حرف عادی پدر واکنش سخت و منفی دادن

ماجرا زیاده ، خیلی زیاد ... دلایل زیاده ولی ای کاش بحث درامدزایی نبود که به خاطر لایک و کامنت به هر چیزی آویزون بشن

به نظرم وقت تلف کردن برای آدم های هرزه پوچ بی بند بار خوبه هرکس که عاشق اینستاگرام بود دیدم آدم خوبی نبود یعنی شما حس می کردی با آدم خوبی صحبت نمی کنید هرزه بی بند بار عیاش پررو حاضر جواب البته همه آدم ها بد نیستند و یک سری فقط دارند از حقشون طفلک ها دفاع می کنن چون بعضی مواقع بزرگان به شدت سختگیر و توبیخ می کنن مثل شوهری که نه بهه زنگ میزنه نه باهات با محبت صحبت میکنه همیشه توهین تحقیر خیانت خود کثافتش خیلی وقته از یاد بردی باژ همون هرزگی بی بند باری همیشه همینم همین می مونم بی احساس خشک بی روح بی عاطفه ظالم فحاش حالت بهم میزنه از بس لوس ننر خودخواه هیج پوچ آشغال فقط خوش بگذرونم به خودم بها بدم تا حالا کار های سخت و سنگین مردونه نکردم ببینم کارگر عادی چه دردی داره فقط بلدم هرچی کارگر بی چاره رو مسخره کنم یا زنانیکه هنر خونه داری بلدن بگم دهاتی جوراب قارچ انگار خودم چه پخیم میگن نظرت راجع این پیرزنان که به خودشون نمی رسند چیه خب کثیف چرک بودنش به ما ربطی نداره ما عوضش به خودمون می رسیم تر تمیز مرتب مثل غذای آماده که برای ما نسل تحصیلکرده  و شاغل عالیه یا حتی خونه دار سرشلوغ 

به نظرم وقت تلف کردن برای آدم های هرزه پوچ بی بند بار خوبه هرکس که عاشق اینستاگرام بود دیدم آدم خوبی نبود یعنی شما حس می کردی با آدم خوبی صحبت نمی کنید هرزه بی بند بار عیاش پررو حاضر جواب البته همه آدم ها بد نیستند و یک سری فقط دارند از حقشون طفلک ها دفاع می کنن چون بعضی مواقع بزرگان به شدت سختگیر و توبیخ می کنن مثل شوهری که نه بهه زنگ میزنه نه باهات با محبت صحبت میکنه همیشه توهین تحقیر خیانت خود کثافتش خیلی وقته از یاد بردی باژ همون هرزگی بی بند باری همیشه همینم همین می مونم بی احساس خشک بی روح بی عاطفه ظالم فحاش حالت بهم میزنه از بس لوس ننر خودخواه هیج پوچ آشغال فقط خوش بگذرونم به خودم بها بدم تا حالا کار های سخت و سنگین مردونه نکردم ببینم کارگر عادی چه دردی داره فقط بلدم هرچی کارگر بی چاره رو مسخره کنم یا زنانیکه هنر خونه داری بلدن بگم دهاتی جوراب قارچ انگار خودم چه پخیم میگن نظرت راجع این پیرزنان که به خودشون نمی رسند چیه خب کثیف چرک بودنش به ما ربطی نداره ما عوضش به خودمون می رسیم تر تمیز مرتب مثل غذای آماده که برای ما نسل تحصیلکرده  و شاغل عالیه یا حتی خونه دار سرشلوغ 

خب یک مدت ازش نفرت داشتم ولی الان تصميم  گرفتم دو مرتبه باهاش دوست شم الان هم Facebook  دارم هم Instagram  ,هرچند فقط برای کار آفرینی بالا کشیدن یه گروهی وگرنه متنفرم چیه یه قاب عکس دیجیتال ، یا مبلغ کوتاه مدت