ساراگلیی مدیر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 731 عنوان زنگ زدیم پیشگو..... | مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 33 پست من باردارم شش هفته ام..شوهرم عاشق پسره زنگ زدیم پیشگو یه ف ال کلی گرفت بعد ازش پرسیدم باردارم جنسیت بچم چیه گفت من دختر میبینم....شوهرم اخماش رفته توهم....خیلی دلم گرفته.. 1402/11/28 | 15:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلووانارترش۲هستم عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 4873 اکثرانه یه عده انگشت شمارن که جنسیت براشون مهم نباشه مخصوصاخودخانماببینین رفتارمادراباپسرودخترشون چق ... اره یسری باورهای قدیمی دارن ...دگ نمیگن پسر یا دختر ازخودمونه.....من شوهرم عاشق دختره ...اما من وقتی حامله شدم من دختر داشتم جاریمم حامله بود پسر ..پدرشوهراحمقم گفت خداروشکر این عروسم برام پشت میاره...شوهرمم گفت نسل پیامبر ازکی ماند؟پشت واینا مال جهالت...یبار باباش گفت بعدی پسر بیارین شوهرم گفت من از خدا فقط دختر میخام....خیلی احمقن ی عده
اپادیپا عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 4771 اره یسری باورهای قدیمی دارن ...دگ نمیگن پسر یا دختر ازخودمونه.....من شوهرم عاشق دختره ...اما من وقتی ... باورکن همین شوهرت تودلش پسرمیخادشایدزبانن نگه
78fatmagol عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 9027 عزیزم مگه دربار بانو یومیوله من دختر میبینم چیه دیگبیخیال ان شالله یه بچه ی سالم و تپل مپل ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜
آلووانارترش۲هستم عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 4873 باورکن همین شوهرت تودلش پسرمیخادشایدزبانن نگه نمیدونم ولی خب آدمیزاد ازهردوجنسیت دلش میخاد خب ولی ی جنسیت رو آدم بخاد افراطی بخاد ونگاه تبعیضانه داشته باشه بده..الان من خودم دختر دارم دومی پسر دوست دارم ولی ن اینکه بگم پسر بهتره