2777
2789
نه واقعا استرسشم زیاده ما تجربه شهر کوچیکو داشتیم اما چون بقیه افردا خونوادم تهرانن حس میکنم عقب می ...

از،جی عقب میوفتی؟؟ ته تهش چی قراره بشه . از مسیر لذت ببر تو شهر کوچیک خوش آب و هوا مسیر نزدیک وقت گذرونی با همسر بیشتر . تو انتخاب شهر دقت کن ولی خیلی خودتو درگیر بقیه و پیشرفت پسرفت نکن تهش همه تو یه قبر جا میشیم دور از جونتون البته

تنها مسئله خیلی مهمش بحث درمانه ک شهرای کوچیک ضعیفن

آن شالله صحیح و سلامت باشی که نیازت به دکتر نشه هیچ وقت 

ولی امان از روزی که بیماری بیاد سراغت هر جا بگن درمان هست میری من دور از جون عزیزت سرطان داشتم از ته شهر میرفتم سعادت اباد 

هر روز میرفتم اراک و میامدم راحت تر بودم تا تو ترافیک ساعت‌های زیاد با اون حالم میرفتم و میامدم 

یه نفر از ساری میامد سعادت اباد شیمی درمانی به اندازه من زمان صرف می‌کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو شهر خوش آب و هوا برو هر جا دلت خوشه ولی پولاتو‌هدر نده تهران خونه بخر بزار برا ایندت 

دقیقا اگ بتونم تهران یه خونه بخرم خوبه. چون هیچ فایده دگ ای تهران نداره جز افزایش قیمت خونه هاش😣

از شهر کوچیک متنفرممممم 

ما ب خاطر کار بابام رفتیم یه جا همه همکار بودن همرو تو اون شهر میشناختیم دوستیا واقعی نبود همه برا هم حرف درمیوردن دس تو دماغت میکردی همه میدونستنننن ه ف اگه دختر نوجون داری این کارو باهاش نکن البته بستگی داره شهر کوچیک منظورت چقد کوچیک باشهههه

از شهر کوچیک متنفرممممم  ما ب خاطر کار بابام رفتیم یه جا همه همکار بودن همرو تو اون شهر میشناخ ...

منم توی یه‌شهرکوچیک زندگی میکنم‌‌،،همه همدیگه رومیشناسن‌درسته....ولی خیلی صمیمین.....توی شهرمافقیرخیلی کمه...زباله گردنداریم به جزچندتامعتاد...فوق‌العاده سرسبزه....تقریبا بیشتر باغ دارن...برای درمان هم به مرکز استان میریم‌که یک ساعت راهه.توی تهران هم باشی راه دکترازیک ساعت بیشتره..خونه ارزونتره..چشم وهم چشمی هم نداریم...پس خرج زندگی هم کمتره....دخترجوون هم اگه خودش دنبال شیطونی نباشه کسی باهاش کارنداره

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

منم توی یه‌شهرکوچیک زندگی میکنم‌‌،،همه همدیگه رومیشناسن‌درسته....ولی خیلی صمیمین.....توی شهرمافقیرخی ...

من اصلا دنبال شیطونی نبودم الان ۱۸ سالمه تا خالا بایه پسرم حرف نزدم ولی اینجوری بود شانس ما مثلا از یکی خوشت میومد نمیشد بع دوست صمیمت بگی به هرحال دختر دبیرستانی دوس داره بتونه یکم با دوستاش شوخی کنه راحت باشه اونجا نمی شد 

من اصلا دنبال شیطونی نبودم الان ۱۸ سالمه تا خالا بایه پسرم حرف نزدم ولی اینجوری بود شانس ما مثلا از ...

معمولا جوونهاهمه اینجورین فرقی نداره شهربزرگ باشه یاکوچیک

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹