2777
2789
عنوان

سزارینی ها

95 بازدید | 16 پست

چون جاده خرابه تکون داره ماشین بد نیست راه دوساعته رو برم 

سرفه عطسه خنده بد نیست 

بخیه های داخلی کی خوب میشن چیا براشون بده بعد چند وقت میشه رابطه داشت 

تا چند کیلو نباید برداشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا یه مدت فقط در حد وزن نوزاد بغل کن،رابطه بهتر هست بعد از ۴۰روز اون هم با رعایت و آرامش باشه

برای جاده هم من بنظرم خوب نیست ولی زنداییم راه۱۰ساعته رو رفت

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بستگی به پوستت داره من بعد یه هفته خوب بودم وبعد سه روزم میتونستم وزن بچه رو بغل کنم سرفه وعطسه روزا اول جای بخیه رو میسوزونه کلا هم رو یه پهلو سختته دراز بکشی..رابطه هم تا یه ماه چهل روز خونریزی داری بعدش میتونی داشته باشی.. واسه سفر دوساعته هم روز بعد عمل که سخته نمیتونی جابجا بشی اما روز دوم سوم فکرنکنم مشکل پیش بیاد به شرطیکه جات راحت باشه ماشینش راحت باشه

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
یعنی سه کیلو برداری بعد یه ماه بد نیست

نه عزیزم خود بچه دیگه3کیلو هست از روز سوم میتونی بغلش کنی من قشنگ شب بیدارمیشد راهش میبردم مثلا شوهرم ومامانم نگهبونم بودن هفت پادشاه رو خواب میدیدن😁😁

تو سه روز اول چجوری ب بچه شیر میداذی؟

دراز کشیده که اکثرا هم به پهلو راست بودم اخه پهلو چپ دراز میکشیدم میسوخت.توی روزم مینشستم میزاشتمش رو پام. فقط من از روز دوم شکممو خوب با چادر میبستم هم اویزون نشه رو بخیه بسوزه هم زودتر جمع بشه ولی هرروز مرتب دوش گرفتم روزی دوساعتم میزاشتم بخیه لخت باشه هوا بخوره عفونت نکنه

یعنی سه کیلو رو میشه بعد یه ماه برداشت

بله عزیزم شما بچتم کمش3کیلو هست از روز دوم میتونی بغل کنی تکونش بدی راهش ببری 

دراز کشیده که اکثرا هم به پهلو راست بودم اخه پهلو چپ دراز میکشیدم میسوخت.توی روزم مینشستم میزاشتمش ر ...

ممنون از توضیحاتت

برگردین باز سزارین رو انتخاب میکنید ؟ 

من بین سزارین و طبیعی شک دارم

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
ممنون از توضیحاتت برگردین باز سزارین رو انتخاب میکنید ؟  من بین سزارین و طبیعی شک دارم

من صددرصد انتخاب میکردم خداروشکر که سر اولی اورژانسی سزارین شدم.