2821
2789
عنوان

بعد از کات

121 بازدید | 14 پست

بچه ها من ۴ماه پیش با یه پسره دوست بودم اوایل اشناییمون وقتی چند تا عکس براش فرستادم یه عکس انتخاب کرد بعد بهم گفت اینو بذار رو پرفایلت منم گذاشتم بعد الان که باهم کات کردیم توی تلگرام موقعی که شمارشو پاک کردم اون عکسی که دوس داشت با عکسای دیگه رو گذاشتم پرفایلم بعد دیشب بازم تو تلگرام اون عکسی که دوس داشت گذاشتم پرفایلم یه کاریم کردم که عکسای پرفایلمو همه ببینن به نظرتون اون عکسی که اون دوس داشت تو دوران دوستی بهم گفت بذارم رو پرفایل الان تو کات گذاشتم کارم ضایست؟یعنی میفمه که بخاطره اونه؟

اونا مث دخترا پیگیرنیسنن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه اون عکسه تو دوران دوستی رو پرفایل من نبود الان که کات کردیم دودفعه اونو گذاشتم

هرجور ک دلش بخاد فک میکنه دیگ تو مسئول فکر اون نیستی 

هرکارمیخایی بکن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

2824
2823
2791
2779
2792