2777
2789
عنوان

خاک تو سرم با این شوهر کردنم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 26 پست
چجوریع بااین مردا زندگی میکنید ازشون بچه میارید 

گل بی عیب خداست  هر کس یه خوبیایی یا بدی هایی داره نمیشه با کوچکترین چیزی زندگی رو بهم زد بعدم تا وقتی بچه نداشتی از کجا بدونی واسه نگهداری بچه ی خودش منت میزاره سرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تایم دندون پزشکیت رو مینداختی شب که همسرت باشه بی دغدغه

مگه دندون پزشکا وقتشونو با ماهماهنگ میکنن؟

اونم اگ دولتی باشن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بعضی مردا بی حوصله هستن، من دو بار با همسرم رفتم دکتر، چون جای پارک نبود مجبور بود بشینه تو‌ ماشین. یعنی صد دفعه زنگ زد که نوبتت نشد؟ چند نفر جلوی تو هستن؟ یرو بگو چقدر طول میکشه؟ با اینکه میدونم خسته بود و از سر کار اومده بود، بهشم گفتم تو بمون خودم با اسنپ میرم، گفت نه خودم میبرمت، اما انقدر زنگ زد که بهش گفتم دیگه نمیخوام تو منو دکتر ببری، خودم برم بهتر از اینه که انقدر اعصابمو خرد کنی.

اصلا اینطوری نبود بعد بچه دار شدن اینطوری شد قبلش خیلی خوب بود

یه دوستی دارم طفلی اونم عین شماست 

میگه از وقتی حامله شدم بدیاش شروع شد 

میزد تو سرم جوش بهم داد 

کلی غصه دار بودم هرروزم‌گریه میکردم 

بعد مامانش اینا ببخش سیسمونی در حد چهل تومن دادن 

بهش گفته خاک تو سرت چهل تومن سیسمونی دیگه چیزیه 

انگار بعد از بچه دار شدن مرد خیالش راحتتره

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
مگه دندون پزشکا وقتشونو با ماهماهنگ میکنن؟ اونم اگ دولتی باشن

دولتی تاحالا نرفتم نمیدونم

ولی اخرین بار دو هفته پیش دندون پزشکی بودم ازم سوال کرد فلان ساعت اوکی هستی یا تغییر بدم منم گفتم نه اوکی هستم با ساعتش

خصوصی بود

گل بی عیب خداست  هر کس یه خوبیایی یا بدی هایی داره نمیشه با کوچکترین چیزی زندگی رو بهم زد بعدم ...

نه عزیزم کسی ک رفتارش بد باشه قبل بچه هم کلی منت می‌زاره 

منتها در موقعیت ها و حرف های دیگه 

اما اگر در اون لحظه بوده یه عصبانیتی چیزی بوده ک در آخر تموم میشه می‌ره اما شما پیام اسی رو بخونید طفلی از اونموقع که می‌خواسته دندون عصب کشی بکنه 

شوهرش بهش گفته نمیخواستی بری دردش خودش خوب میشد!!!

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
دولتی تاحالا نرفتم نمیدونم ولی اخرین بار دو هفته پیش دندون پزشکی بودم ازم سوال کرد فلان ساعت اوکی ه ...

پولداری دیگه خبر نداری

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡