2777
2789
عنوان

یه چیزی برا خیلی جالبه

76 بازدید | 8 پست

یه پسر و یه دختر دارم 

پسرم متولد1398/10/2

دخترمم متولد1400/10/3

جالب نیست خداییییی؟ 

باز ماهشون یکی باشه یه چیزی اما این دوم اون یکی بعد دو سال سوم ب دنیا بیاد جالبه بنظرم 

بارداری دومم بعد دو ماه فهمیدم باردارم 😬

و جالب تر اینجاست ک طبیعی بود زایمانم 

سزارین نبود ک بگم خودم انتخاب کردم و فلان😬😁😁😁

یکیشون 34 هفتخ ب دنیا اومد

یکیم 37 هفته😂😂😂 

سر وقتم نیومدن ک

من یکیو میشناسم خودش 17 اردیبهشته پسرش 18 اردیبهشت شوهرش 19 اردیبهشت

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 7مهر شوهرم 8 مهر هست😁😁😂😂😂

خوب دیگه نمیخواد بهم کادو بدین چون امروز شوهرت میده فرداش تو باید بدی بگو یِر به یر 

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

شما بجای تاپیک زدن برای یه زن رندم که با مرد متاهل نخوابه اول روی خودت کار کن بعدشم شوهرت خودش باید ادم باشه نه اینکه شما راه بیافتی اینور و اونور از بقیه بخوای خوب باشن که شوهر شما یا هر مرد متاهل دیگه ای نره باهاش یا حق شما رو خرج کنه😏😏😏😏

واقعا زنایی مثل شما مایه ی ننگ ما هستن انقدر که خودتونو بی ارزش میدونید و پایین میارید.

شما بجای تاپیک زدن برای یه زن رندم که با مرد متاهل نخوابه اول روی خودت کار کن بعدشم شوهرت خودش باید ...

امیدوارم ابن اتفاق سر خودتم بیاد ک بفهمی و درک کنی

راستی هر کی برات اتفاق افتاد.شوعرتم این کارو کرد. بفهم از کجا قضاوت کردی و خوردی