2821
2789

عینک بزن صبحونه بخور غذای مقوی بخور هیچیت نمیشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خدا شفات بده دختر عاقل 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 1 که خیلی خوبه  پس منکه 5 و نیم هستم چی بگم؟ ...

می‌دونم ترسم مسخرس ولی من از زمانی که چشمام ضعیف شد،همش استرس دارم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لیزیک نکردی؟

نه 

شوهرم میگه خیلی درد داره تو نمیتونی تحمل کنی 

تا 1 ماه هم نمیتونی جایی رو ببینی 

من دارم درس میخونم 1 ماه خیلیه 

تازه تا چندماه بعدشم کلی مراقبت داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
منم مث تو 🥺

خیییییلی بده 🤦‍♀️ 

من واقعا متنفرم از عینک 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من شنیدم خیلی راحته فقط چند ثانیس

نمیدونم من شوهرم دوستش لیزر کرده بود 

میگفت اینطوری بوده 

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 9 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 8 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز