2777
2789
عنوان

خیانت دوستپسرم...یه لحظه بیاید😢

345 بازدید | 26 پست

سلام دوستان...من با یه اقای 30ساله نزدیک دوماه بود اوکی شده بودم...از همون اول خیلی بهم شک داشت گاهی حتی تهمت خیانت میزد اما خودشو ادم خوبه نشون میداد

تا اینکه چندوقت پیش پی بردم خیانت کرده و اون ک زیربار نرفت و ینی خاست اثبات کنه دخترخالش پیشش بوده

منم حرفاشو باور نکردم و همون شب از همه جا بلاکش کردم😔

بنظرتون کاردرستی کردم؟ بنظرتون بهترین جواب در مقابل خیانت چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونی ک رفتی خونش؟

هروقت دیدی یکی بت شک داره ،بدون خودش این کاره اس.زود هم نرو خونه اش واسه رابطه بی ارزش میشی 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

عالی کردی..

منم وارد رابطه شدم بهم خیانت شد ..

دلیل موجه هش اونقدر مسخره بود ها..

@هییی_زندگی  به ایشون گفتم امتحانش کرد

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

دوس پسر خر کیه بابا،،، برو خوشحال باش دوس پسره،،، ما تو شوهر خیانتکار موندیم نمیتونیم از شرش راحت شیم دوس پسر بود که کلی هم ذوق میکردم که شناختمش و علی از تو مدد گودبای میکردمش راحت

بهترین جواب اینه پروف غمگین نزاری استوری دپ نزاری بیشتر به خودت برسی از شادیات و خوش گذرونیات استوری بزاری و ببینه و بسوزه که چرا از دستت داده اون لیاقت یه رابطه و تعهد نداشته وگرنه شما عالی هستی عزیزم درو برای آدمای جدید باز کن فقط قبل از دل بستن چشات خوب باز کن که سرت کلاه نره... 

دوست پسر تعهدی ندارد که حالا خیانت بکنه یا نکنه

تعهد که به نوشتن رو کاغد نیست عزیزم 

مثلا شما یه پولی دست دوستت میدی چون  مثلا اون تعهد نداده یعنی باید پولت رو خرج کنه. 

یه چیزیه ته وجود آدم ها به وجود میاد 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

دوسته  دیگه شوهرش نیستکه تعهد تعهد میکنین مگه نامزدشه یا قرار مدار ازدواج گذاشته بوده

عزیزم حتی تو کشورای غربی این قانونی که میگی نیس😐این چه منطقیه بلاخره تو یه رابطس موظفه تعهد داشته باشه ناراحته خب در حد دوست باهمه در ارتباط باشه نه پارتنر! 

اکثرشون خیانت کارن اونایی هم که میگن نیستیم هنوز لو نرفتن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇