2777
2789
عنوان

مادر شوهر بده ؟

400 بازدید | 22 پست

بچه ها چند روز پیش یه خواستگار اومد خونمون خیلی مهربون و کیوت بود به شدت خوش قیافه ، با مامانش اومده بود خیلی به دلم نشست هم چهرش هم نوع رفتارش 

بعد از صحبت و خوشو بش شمارمو ازم گرفت خواست باهام قرار بزاره منم قبول کردم 

دو روز پیش تنهایی رفتیم شهربازی و بهترین روزم بود تاحالا اینقدر خوشحال نبودم ... ولی یه چیزی ذهن منو درگیر کرد ، موقعه که بعد شهربازی رفتیم بیرون بردنتم رستوران ، میخواست یه چیزی بگه ولی استرس داشت ، من متوجه شدم یه حرفی تو دلشه بهش گفتم چی شده با هزار نوع استرس گفت بچه گی خیلی سختی داشته و فقیر بودن و مامانش سرپرست خونه بوده بخاطر همون سخت درس خونده و کنکور داده تا شغل خوبی پیدا کنه تا به مامانش کمک کنه و کار های مامانشو جبران کنه بهم گفت دنبال کسی میگرده که پیش مامانش باشه و درکش کنه دوستش داشته باشه ، و گفت از نصف بیشتر حقوقشو به مامانش میده چون مامانش دیگه توانایی کار کردن نداره ، خیلی رو مامانش حساسه و خیلی دوستش داره ، 

الان گیر کردم ، از همه شنیدم مادر شوهر بد ، مزخرفه .... نمیدونم قبولش کنم یا نه ، شما جای من بودین چیکار میکردین ؟! ولی خیلی پسر آروم و خوش قلبی نمیدونم چه کنممم

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگید بالاخره باید حریما حفظ بشه فک نکنه از همین اول هرچی مادرش گفت انجام بشه یا 24 ساعت پیش اون باشین

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببین عزیزم ما که شوهرمون این شرایط رو نذاشت و از قبلش این حرف ها رو بهمون نزد ، الان دهنمون سرویسه ، شما که الان میدونی شرایط در آینده چطوریه ، اعتراض هم کنی ، شوهرت میگه میخواستی قبول نکنی ، من که بهت گفته بودم ، الان آروم و خوش قلبه ، بعد از ازدواج ، روی دیگه اش رو نشونت میده 

من نه پولش برام مهم نیست  ولی اینجور که معلومه وابسته ست به مادرش بسیار زیاد و من از پسرای م ...

مامانی نیست فقط میخواد جبران کنه ، و خیلی سخت کوشه از نظر من شخصیت جالبی داره نمیدونم چه کنم 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

بستگی به میزان حقوق و اخلاق مادرش داره

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

حتما پیش مشاوره برید 

ایشون مشخصا از الان میخواد بگه بهت که اولویت زندگیش مادرشه بعد شما

دخترای ایرانی دنبال توجیح تو مغز خودشون میگردن متاسفانه ایشون کاملا هم بچه ننه هستن جبران و فلان بهونست 

بهترین مادرشوهر دنیا هم باشه نمیتونی با این شرایط بسازی 

بعدا که به فکر خونه خریدن و ماشین خریدن و بچه داشتن باشی وقتی نصف حقوقش میره برای ایشون اونقد حرص میخوری که خدا داند 

الان درگیر احساسات شدی منطقی با خانوادت در میون بزار و مشاور برو و حرفشونم گوش کن 

من بودم رد میکردم